Bahtsizbedevi_ aykirikadin he kız bi sen bi @SuVeAtes bide @HurremSultan var sizin elinize kimse su dökemez ateşli hatunlar sizi ❤️🔥❤️🔥
aykirikadin Bahtsizbedevi_ Aşkim dedikodu yapayim @HurremSultan üçüncüye hamile gibi onun için gelmiyo @SuVeAtes ikinciye hazirlaniyor
Bahtsizbedevi_ aykirikadin aa öylemi bende diyorum @HurremSultan neden hiç görünmüyo ama @SuVeAtes şimdilik düşünmüyo spiral taktıracaktı en son post açmıştı bunun için
SuVeAtes aykirikadin kız ne ikincisi 🤣🤣 ben korunma derdindeyim sen diyorsun 2. Aman şimdilik Allah korusun olmasın biraz yıl geçsin 🤣
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ var daha uygulamaya göre 1 hafta gösteriyordu ama işte hep düzensiz olduğumdan her zaman uygulamaya göre olmam gereken zamanda olmuyorum. 🫠🫠 Beklerim biraz baktım olmuyorum zorla söktürürüm valla beni çileden çıkarmasın vücudum 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ SuVeAtes aşkım bende aynı durumdayım doğumdan sonra bendede düzensizlik oldu 7 aydır düzensizlik var hala düzene girmedim bu ay 15.inde olmam gerekiyodu hala olmadım bekliyorum 11 gün gecikti soğan kaynatıp suyunu içecem zorla söktürecem bende🤣
Sevde_20 aykirikadin hep iyi aşko ama kocam duygusuz biri ketun anlayışsız sıkıntının büyüğü böyle olması değil tam tersi olduğunu sanması …canımı sıkıyo bazen ama napalim
SuVeAtes Bahtsizbedevi_ benim kendimi bildim bileli böyle doğum sonrası girer dedim ama girmedi maalesef bakalım bu ay umarım zamanında olur.
Bahtsizbedevi_ aykirikadin anladım canım Allah bağışlasın rabbim acılarını göstermesin tüm evlatların🤲
vahsikelebekk lgrth aksine ben kudurmaya başladım😂 kocama dün trip attım önceki gün derbi vardı maç ortasında dedim ki az iç kendine gel maçtan sonra fikfikle beni diye adam maç bitti gitti yattı. Ertesi gün yanaştı dedim geçti artık😂😂