successfulwoman kime yine gösteriyorsun getirmeyin anam babam getirmeyin sonunuz ruh ve sinir hastalıkları hastanesi 😂

successfulwoman 2 bebem var valla 3. İstemiyorum Allah c.c isteyene versin ben 2 soyle terbiye oldum😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

successfulwoman ay bi posta yazdım amaaaaaa kocamla bebeleri uyuttul sonra ben nasıl azdım tabii ..neyse işte benim keyfim yoktu kenan sude sahnelerinden sonra bi seks aşkı geldi bana bi yandım tutuştum kenan zaten olayyy bi erkek neyse dedjm benimde kocam var 🤣 hemen yapıştım ellerine yatağa savurdum hadi dedim soyundum uykuluydu belki kararın değişir derkeennn adamın çavuş direk opmuş bile dogy misyoner makas cowgirl…. yaptıkta doyamadık kapi caldi neyse onu bile duymadik ay nasil ates ama biz konusarak sevişiriz hersey demek serbest birbirimie söyleriz filan neyse kapiyi actik derken 2. Seks oldu ben orgazm oldum 2. Sinde digy yaparken baya bi güzeldi sonra kocam 2. Maçın 45 . Dakikasındayız bak 2. Maç😅😅😅 adam hala ben devam ederim diyo bende kızdım dedigim prezervatif olsaydı olurdu ama bu tırtıklı bode tırtıklı almi yaz zaten tahris ediyo…. neyse o da bosaldi öyle ama makası sevmedim spiralin ipi mi ne canımı yaktı sanki biswy içimi çizdi spiraldi o ama olsun yine de cokkkk aşırı güzeldi bu gece olsa yine isterim bu arada saçlarımı düzleştirdim kocam cok sever ben kendim icin yaptım tabii o baska ama o da sekste güzel bi hava kattı saçlarımı tuttu arada okşadı arada cekti kızlar saçlarınızı şekillendirin acayip bi dişil havaya giriyorsunuz tavsiye ederim sekste harika bi etken…