Sevde_20 aykirikadin evet aslında geliyo ama ne anlamı var ben demeden gelsin ben dedim diye yapmasın..içinden gelsin istiyorum 🧡
aykirikadin Hayırli Ramazanlar kızlar @HurremSultan @Eskobar @belladonna @TombulHatun @perimasali802_ @Bahtsizbedevi_ @Sevde_20 @Sutlucikolati @Cicekliperde @hayatsevinceguzell @kleopatranizzz @Kbranur65 @Siyahbeyaz_ @lgrth @Zamansiz_ @xyzem @CoffeeLover @vahsikelebekk @Medusa @lanjalee @Etipetito @Biyiklim @etoile @Superisi @bitterdelisi24 @Bsrkaya @Nietzsche @ZRaporu @zarifhanim @Uykulupingue @Goat @Sedaa @buzdankalpler @SuVeAtes @Polyannacilik @successfulwoman @belengaz23 @berenmiss @peynirlimakarnaa Nerdesiniz . Ramazan nasil geciyor
lgrth aykirikadin hayırlı ramazanlar 🌸 oruç tutmuyorum hamilelikten dolayı 🙂 ama iftar telaşı oluyor hasta ve ağrılarım olmasa iyi gidiyor belim çok zorluyor 🥲 sen nasılsın hem iş hem ramazan hem ev yorucu değil mi
peynirlimakarnaa aykirikadin hayırlı Ramazanlar🌸 Güzel geçiyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz ev iş çocuk derken iftar saati geliyor zaten. İlk çocuklu ramazanımız biraz farklı yorucu gibi ama güzel gibi de
perimasali802_ aykirikadin hayırlı ramazanlar 💐 Orucluyuz şükür ramazana ulaştık cocuklar iş yemek derken zaman geçiyor şükür canim Sen napiyorsun nasılsın
aykirikadin lgrth ayy hamilemisin canim.Allah yardimcin olsun.çok güzel bir ibadetin var hamilelik Annelik ibadetin ta kendisidir
Siyahbeyaz_ lgrth valla bilmiyorum ki uzun süre yapmayınca öyle oluyor ertesi gün randevum vardı tahlil falan yaptım idrarımda enfeksiyon çıktı belki ondandır ama şuan daha iyi acımıyor
lgrth Siyahbeyaz_ o da olabilir kuruluk da varsa yanma olur bir de pelvik ağrılar da üstüne gelmişse kombo 😂
belengaz23 aykirikadin hayırlı ramazanlar❤️buralarda takılıyoruz oruç beynime vurdu burasıyla geçiyor günüm😅sen nasılsın nasıl geçiyor oruçlu günlerin