aykirikadin evet aslında geliyo ama ne anlamı var ben demeden gelsin ben dedim diye yapmasın..içinden gelsin istiyorum 🧡

aykirikadin hayırlı ramazanlar 🌸 oruç tutmuyorum hamilelikten dolayı 🙂 ama iftar telaşı oluyor hasta ve ağrılarım olmasa iyi gidiyor belim çok zorluyor 🥲 sen nasılsın hem iş hem ramazan hem ev yorucu değil mi

lgrth valla bilmiyorum ki uzun süre yapmayınca öyle oluyor ertesi gün randevum vardı tahlil falan yaptım idrarımda enfeksiyon çıktı belki ondandır ama şuan daha iyi acımıyor

aykirikadin hayırlı Ramazanlar🌸
      Güzel geçiyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz ev iş çocuk derken iftar saati geliyor zaten. İlk çocuklu ramazanımız biraz farklı yorucu gibi ama güzel gibi de

bossmom o da olabilir kuruluk da varsa yanma olur bir de pelvik ağrılar da üstüne gelmişse kombo 😂

aykirikadin hayırlı ramazanlar 💐
          Orucluyuz şükür ramazana ulaştık cocuklar iş yemek derken zaman geçiyor şükür canim
          Sen napiyorsun nasılsın

aykirikadin hayırlı ramazanlar❤️buralarda takılıyoruz oruç beynime vurdu burasıyla geçiyor günüm😅sen nasılsın nasıl geçiyor oruçlu günlerin

lgrth haliyle acınca zevk olmuyordu 😂😂