Bahtsizbedevi_ yok vallaaaa değilim olsam çoktan atlar haber verirdim😂😂😂
Evet?-Hayır?🥰🥰🤩🤩
HurremSultan he iyi bari 🤣
successfulwoman cevaplar güzel😂
HurremSultan ay bende bi şok olmadım değil
Acaba ondanmı girmiyor dedim hamilelik zor 😂
Hayırli Ramazanlar kızlar
@HurremSultan
@Eskobar
@belladonna
@TombulHatun
@perimasali802_
@Bahtsizbedevi_
@Sevde_20
@Sutlucikolati
@Cicekliperde
@hayatsevinceguzell
@kleopatranizzz
@Kbranur65
@bossmom
@lgrth
@Zamansiz_
@xyzem
@CoffeeLover
@vahsikelebekk
@Medusa
@lanjalee
@Etipetito
@Biyiklim
@etoile
@Superisi
@bitterdelisi24
@Bsrkaya
@Nietzsche
@ZRaporu
@zarifhanim
@Uykulupingue
@Goat
@Sedaa
@buzdankalpler
@SuVeAtes
@Polyannacilik
@successfulwoman
@egce
@berenmiss
@peynirlimakarnaa
Nerdesiniz .
Ramazan nasil geciyor
aykirikadin hayırlı ramazanlar 🌸 oruç tutmuyorum hamilelikten dolayı 🙂 ama iftar telaşı oluyor hasta ve ağrılarım olmasa iyi gidiyor belim çok zorluyor 🥲 sen nasılsın hem iş hem ramazan hem ev yorucu değil mi
aykirikadin iyi aşkım ben tutamıyorum 33+0 hamilelik 🥲🥲 sizlerde nasıl gidiyor 🥰
aykirikadin hayırlı Ramazanlar🌸
Güzel geçiyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz ev iş çocuk derken iftar saati geliyor zaten. İlk çocuklu ramazanımız biraz farklı yorucu gibi ama güzel gibi de
aykirikadin hayırlı ramazanlar 💐
Orucluyuz şükür ramazana ulaştık cocuklar iş yemek derken zaman geçiyor şükür canim
Sen napiyorsun nasılsın
aykirikadin hayırlı ramazanlar❤️buralarda takılıyoruz oruç beynime vurdu burasıyla geçiyor günüm😅sen nasılsın nasıl geçiyor oruçlu günlerin
aykirikadin Hayırlı ramazanlar canım
Valla ramazan çok iyi geçiyor (oruçlu değilim)
😂😂
- Düzenlendi
aykirikadin hayırlı ramazanlar aşkım burdayım markete gittim geldim iftarlık bişeyler almaya emziriyorum ama yinede tutuyorum şimdilik iyi gidiyo sen nasılsın canım nasıl gidiyo hem iş hem ev hem oruc yorucu geçiyodur senin için tutanlar Allah kabul etsin 🌸
aykirikadin anneme geldım 2 gun önce iyi oluyor şimdilik bakalım sizler nasılsınız
Bahtsizbedevi_ yarın da çok iyi geçecek gibi 😂