incinmissindedi ozlemozdemir öyle hissettim vala 3 gün önce açıp biçok cinsellik postlarına cevap vermişsin
ozlemozdemir incinmissindedi ilgi alanım diyet magazin değilsen eğer o konuysa neye cevap verecektim pardon 😆😆😆
aykirikadin Bahtsizbedevi_ 5 evlad annesi bir kahraman anne nasilsin. 3 cocuktan sonra ki anneler kahramandir😊
aykirikadin Kadinlar gününü erkek egemenin dayatığı bir gündür. Kadinlarin haklari ancak kadinlar sahip cıkarsa o hak olur. Kadinlari her gün maddi ve manevi öldürüyorsunuz. Sizleri Allaha havale ediyoruz.
aykirikadin incinmissindedi bir erkek eşine küfür hakareti nasil layik görebilir. Yeterince annesinden terbiye almamiş belli
incinmissindedi aykirikadin haha öyle gerçi annesi ondan beter vala. Ettiği küfürleri şok ile dinliyorum
aykirikadin @perimasali802_ Aşkim seninde üç çocuk var.Allah bağışlasin canim. Sende bir tane daha getirsen kahraman anne olursun😊
perimasali802_ aykirikadin amin canım cümlemizin inşallah 🤲🫂 Aykırı bunlarin icinde 10 tane var yetmezmi Rabbim isteyenlere versin yeter valla ben artık tükendim bitim bitane daha benim vajina kaldirmaz 🤣