aykirikadin Kadinlar gününü erkek egemenin dayatığı bir gündür. Kadinlarin haklari ancak kadinlar sahip cıkarsa o hak olur. Kadinlari her gün maddi ve manevi öldürüyorsunuz. Sizleri Allaha havale ediyoruz.
aykirikadin Bahtsizbedevi_ 5 evlad annesi bir kahraman anne nasilsin. 3 cocuktan sonra ki anneler kahramandir😊
aykirikadin incinmissindedi bir erkek eşine küfür hakareti nasil layik görebilir. Yeterince annesinden terbiye almamiş belli
incinmissindedi aykirikadin haha öyle gerçi annesi ondan beter vala. Ettiği küfürleri şok ile dinliyorum
aykirikadin @perimasali802_ Aşkim seninde üç çocuk var.Allah bağışlasin canim. Sende bir tane daha getirsen kahraman anne olursun😊
perimasali802_ aykirikadin amin canım cümlemizin inşallah 🤲🫂 Aykırı bunlarin icinde 10 tane var yetmezmi Rabbim isteyenlere versin yeter valla ben artık tükendim bitim bitane daha benim vajina kaldirmaz 🤣
kizatasozu Biyiklim misafirim yok misafir kaldıracak kafada yok Alttaki yemeğini yapmış oturuyo kocamı nasıl kudurturum diye dusunuyo 😅
dertetmempertederim kizatasozu havet (yemek yapmadım iftara davetliyiz akşama kudurtmayı düşünüyorum tabikii) Altta ki tanga giymiş