Evet?-Hayır?🥰🥰🤩🤩
bossmom doğumdan sonra olabiliyor sancı falan rahim toparlanıyor ondan mümkün olduğunca ayaklarını ve sırtını sicak tut canim soğuk içecekler tüketme bol bol su ve kayısı hoşaflari falan iç kabizlik yaşama
lgrth benimki hâlâ gelmek bilmiyor 😂
bossmom anladım canım batikon alıp sür canım dikişlere iyi gelir
Etipetito aminn aminn😁
lgrth ne güzel valla açılma Yok diye bekliyor doktor normalde bana pazartesi salı gel suni verelim dediler gittim nst de bir sıkıntı yoktu suni vermeyip beklemek istediler belimin ağrısından ölüyorum ama hala küçük hanımda bir hareket yok bekliyorum bakalım ne zaman gelecek ilk doğumum 41+5 olduğu için bununda geç gelmesi norml dediler
biricik46 ki sen hani hamile değildin bi değilim diyosun bi hamileyim diyosun beynim eror verdi 🤣
lgrth inşallah kolay geçer doğumun yaa beni normal doğurturlar diye ödüm kopmuştu😶🌫
Bahtsizbedevi_ ya bugün bir dikişimin ipi açılmış gibi uzamış normal mi acaba ?? Çok korkuyorum patlamışsa diye ama patlicak bie durum yok çok dikkat ediyorum dikiş olmayan tarafa hep uzanıyorum. Şuan o kadar ağrıyor yanıyor ki kalçamda kuyruk sokumunda hissediyorum? O dikiş için hastaneye gidecem galiba 🥺🥺🥺
bossmom ayyy hiç bilgim yokk git hastaneye bari baksınlar çok geçmiş olsun
bossmom canım dikişlerin düşüyo olabilir kiminin geç düşer kimininki erken düşer belli olmuyo belki dikişler iyileşip düşüyodur ama için rahat etsin diye bi Dr git görün şüphe kalmasın içinde
dertetmempertederim2 gidecem birazdan
Bahtsizbedevi_ evet canım içim rahat değil gitsemde korkuyorum gitmesemde ama gidecem birazdan, eşimi bekliyorum
dertetmempertederim2 inşallah ya
bossmom git canım için rahatlar inşallah korkulacak bişey yoktur
Bahtsizbedevi_ gittim canım açılma ihtimali var dedi iyi bak kuru tut dedi pazartesi kontrole gel dedi inşallah açılmaz o zamana kadar. Yani açılsa çok ağrırdı demi durmazdım yerimde herhalde