aykirikadin aklıma geldikçe giriyorum ya sohbetlere yetişemiyorum 😂

aykirikadin ay yok şimdi değil önce işime dönmem lazım benim 😂 isteyenleri yüreklendirebilirim ama🤣

lgrth ayy ne çok istedim normal doğurmayı ama olmadı ssvd istiyorum ama onu yapan da sayılı doktor var onlar da çok uçuk fiyat istiyolar 🥲 çok güzel bir doğum hikayesi canım sağlıkla büyüsün evladın🫶🏼

vahsikelebekk amin inşallah daha kolayı güzeli zamanı gelince sana da nasip olur 🌸🌸 benim doğum yaptığım devlet hastanesinde yapıyorlardı aslında belki sende denk gelirsin kolayca olur inşallah 🙂

lgrth bana zor denk gelir aşkım ben doğumumu bile olduğum şehirde yapmadım bir daha başka yerde doğurucam dersem kocam gelmez doğuma tek kalırım valla😂😂

• Düzenlendi

vahsikelebekk sen bildiğin yoldan şaşma zaten ilk normal doğum olacak zor olur yüksek ihtimal 🙂kocanın yanında yap muhakkak hem sorumluluk alsın hemde herkesin desteğindense bazen kocanın desteği daha önemli oluyor..ben memlekete gidecektim doğuma evdeki çocukla ilgilensinler diye ama yine göze alamadım bir şekilde idare ederim deyip kocamın yanında kaldım

lgrth ben hep normal istediğimden bulunduğum şehirde baba doğuma giremiyodu o yüzden babanın doğuma girebileceği bi hastane bulup anlaştık fakat sonra hiçbir şey planlandığı gibi olmaz ya o doğuma yanımda giremedi ben de sezaryen olunca başka şehirde gerek yoktu diye düşündük🥲 yoksa bebek çıkıp ben dikişler için ameliyathanede kalınca yanıma gelmeye çalışmış asansörler merdivenlerden almamışlar içeri yani biz özellikle bu anda çok istiyorduk yanyana olmayı olamadı maalesef😔

abasiyanik Bende iyiyim Canim.
            Allah hep iyilerle karşılaştırsın ❤️

Moonlight_ Bende iyiyim.iş çocuklar.❤️
            Allah bize kuvvet versin.sağlik versin.❤️
            Daha yeni teyzesi.❤️

vahsikelebekk nasip işte neyi kafaya çok taksak istesek olmuyor bende her kontrolde kesisiz doğum istiyorum diye yalvardım yine kesi atıldı evde o kadar da hazırlık yapmıştım olmadı 🥲

lgrth ne güzel Allah mesut bahtiyar etsin sizleri.

SuVeAtes Gozlerinde bir ışık var.sanki hafiften kilolardan sonra isteme olacak