lgrth ben hep normal istediğimden bulunduğum şehirde baba doğuma giremiyodu o yüzden babanın doğuma girebileceği bi hastane bulup anlaştık fakat sonra hiçbir şey planlandığı gibi olmaz ya o doğuma yanımda giremedi ben de sezaryen olunca başka şehirde gerek yoktu diye düşündük🥲 yoksa bebek çıkıp ben dikişler için ameliyathanede kalınca yanıma gelmeye çalışmış asansörler merdivenlerden almamışlar içeri yani biz özellikle bu anda çok istiyorduk yanyana olmayı olamadı maalesef😔

abasiyanik Bende iyiyim Canim.
    Allah hep iyilerle karşılaştırsın ❤️

Moonlight_ Bende iyiyim.iş çocuklar.❤️
    Allah bize kuvvet versin.sağlik versin.❤️
    Daha yeni teyzesi.❤️

vahsikelebekk nasip işte neyi kafaya çok taksak istesek olmuyor bende her kontrolde kesisiz doğum istiyorum diye yalvardım yine kesi atıldı evde o kadar da hazırlık yapmıştım olmadı 🥲

lgrth ne güzel Allah mesut bahtiyar etsin sizleri.

SuVeAtes Gozlerinde bir ışık var.sanki hafiften kilolardan sonra isteme olacak

aykirikadin askim bende 2 tane oglus var yeter zaten ikincisi daha 2 yasina anca girecek dur 🤣🤣🤣

aykirikadin 🤣🤣 şöyle bir en az 20 kilo verirsem o zaman düşünebilirim 🤣🤣 o kadar kiloyu vermekte şuan imkansız geliyor bana

aykirikadin
            Düşünceli aykırı aşkım 🫶❤️
            İyiyim aşkım. İş, ev arası gidip geliyorum. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Bebiş nasıl?