Moonlight_ aykirikadin askim bende 2 tane oglus var yeter zaten ikincisi daha 2 yasina anca girecek dur 🤣🤣🤣
SuVeAtes aykirikadin 🤣🤣 şöyle bir en az 20 kilo verirsem o zaman düşünebilirim 🤣🤣 o kadar kiloyu vermekte şuan imkansız geliyor bana
belladonna aykirikadin Düşünceli aykırı aşkım 🫶❤️ İyiyim aşkım. İş, ev arası gidip geliyorum. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Bebiş nasıl?
Sevde_20 aykirikadin teşekkür ederim canım iyiyim cok şükür valla klasik geciyo diyete basladim oğlumla parka çıkıyoruz arada ev isleri vs… zaman geciyo iste sizde nasıl 🥰💫
reziloldukbabaaaa aykirikadin fkakfkwmfmsmcmam yaa evimi ayırıp hepsinden uzak durmayı dört gözle bekliyorum
reziloldukbabaaaa vahsikelebekk şimdilik bir sorun yok çok şükür eşim arkamda olduğu için diye düşünüyorum çünkü kaynanam bir şey dese benden önce eşim tepki gösteriyor
aykirikadin @vahsikelebekk Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @lgrth Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @perimasali802_ Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Etipetito Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @reziloldukbabaaaa Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @incinmissindedi Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Oluyorumanlasana Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @aredhel Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @abasiyanik Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @belladonna Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Bubenimoykumm Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Moonlight_ Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @belladonna Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Bahtsizbedevi_ Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Biyiklim Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Medusa Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @etoile Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Sevde_20 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @SuVeAtes Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @superisi_ Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Sutlucikolati Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @defnem Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @gozlerininhapsindeyim10 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @kleopatranizzz Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @karamelek21 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Zamansiz_ Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @xyzem Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Siyahbeyaz_ Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @TombulHatun Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @lanjalee Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @ayazz Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @gozlerininhapsindeyim10 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @asel_lina Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @mca Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @sanslikralice Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @suprizyumurta Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @ceren1998 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Elisam2022 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @merilla Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @incisare Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @2minnosannesi Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @basak23 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @sahraerdogdu Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @nurgndr Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Mavininannesi Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @aynoluyonoluyo Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @hayatsevinceguzell Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @hayal65 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Meraktan Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @kahkaha Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @kurabiyevarsimitvar Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @mrvehl Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @elifdedimbededim Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @deleted29 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @papatyakadin Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @esila48 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @hsrtt Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 Z @ZRaporu Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @bitterdelisi24 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @zarifhanim Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Akrep Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @yesilgozanne Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @lolopoo Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Cicekliperde Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Cicikiz Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @HurremSultan Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Usnac95 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @piyangobileti Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @ESMERBOMBA_ Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @1939 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Sedaa Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Smartlady Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @melaykeeee Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @burjuva Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @burcu21 Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Sokaklambasi Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Nietzsche Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Goat Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Gzmkk Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Bsrkaya Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @buzdankalpler Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Buzlulimonatam Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @coffe Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @Ask_hosmus Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 @mmommy Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 Etiketlemeyi ihmal ettiklerim.Canim Anneler Günün kutlu olsun🥰💫 Sizleri cok seviyorum. Allah bize ve evladlarimiza sağlik sıhhat ve versin inşallah
2minnosannesi aykirikadin seninde anneler günün kutlu olsun canım 🥰 hepimize sağlık mutluluk getirsin bugün🌸
hayatsevinceguzell aykirikadin çok zarifsiniz teşekkür ederim sizinde kutlu olsun rabbım hepimize ailemizle güzel ömür nasip etsin 🥰
Sutlucikolati aykirikadin amiin amin canımın içi 🙏🙏🙏 seninde anneler günün kutlu olsun bebeğim ❤️❤️❤️❤️❤️
Bahtsizbedevi_ aykirikadin seninde anneler günün kutlu olsun güzelim sağlık mutluluk huzur getirsin 🥰🌺