aykirikadin vahsikelebekk Kız babanı neden doğumda yaninda olmasini istedin.Guzel bir teklif ve tercih
aykirikadin Moonlight_ Bende iyiyim.iş çocuklar.❤️ Allah bize kuvvet versin.sağlik versin.❤️ Daha yeni teyzesi.❤️
Moonlight_ aykirikadin amin askimm 🤲🏻❤️ Oyyy yeriim ben o minnakii😍 saglicakla gelsin insallah bitanemm🥰🧿❤️
lgrth vahsikelebekk nasip işte neyi kafaya çok taksak istesek olmuyor bende her kontrolde kesisiz doğum istiyorum diye yalvardım yine kesi atıldı evde o kadar da hazırlık yapmıştım olmadı 🥲
aykirikadin Moonlight_ Aşkim ben kalabalik aile sevdim.belami buldum. Sende bir tane daha getirsene🥰🧿❤️
SuVeAtes aykirikadin 🤣🤣 şöyle bir en az 20 kilo verirsem o zaman düşünebilirim 🤣🤣 o kadar kiloyu vermekte şuan imkansız geliyor bana
Moonlight_ aykirikadin askim bende 2 tane oglus var yeter zaten ikincisi daha 2 yasina anca girecek dur 🤣🤣🤣
aykirikadin @belladonna m nasılsın neler yapiyorsun. Merak ettiklerimin Hal hatirini sormak istedim 🥰❤️
belladonna aykirikadin Düşünceli aykırı aşkım 🫶❤️ İyiyim aşkım. İş, ev arası gidip geliyorum. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Bebiş nasıl?
Sevde_20 aykirikadin teşekkür ederim canım iyiyim cok şükür valla klasik geciyo diyete basladim oğlumla parka çıkıyoruz arada ev isleri vs… zaman geciyo iste sizde nasıl 🥰💫