zarifhanim aykirikadin Canım aykırı kadın çok teşekkür ederim. ☺️ Senin de anneler günün kutlu olsun. ❤️ Kimseyi unutmamışsın yine 🫠
aykirikadin Kizlar bu resimde ki Abaya takim hediye alacam. Güvenli fiziki ve online magaza biliyorsaniz.Ankaraya hediye gidecek Lütfen paylaşırmısıniz Canim @TombulHatun @perimasali802_ @belladonna kısa süreliğinede ana sayfaya sabitlemenizi rica edeceğim
perimasali802_ aykirikadin güzelim bunun için post açsan daha iyi bnce en azından anlamli olur bakan cikar
aykirikadin perimasali802_ Aşkim ana sayfa fazla kalabalik olmasin diye konu açmadim Bu posta fikir almak istedim
Buzlulimonatam aykirikadin canımmmm çok özür dilerim şimdi girince gördüm mesajını senin de anneler günün kutlu olsun 💐 çok teşekkür ederim güzel düşüncen için 😘😘😘💕💕
burjuva aykirikadin teşekkür ederim 🙏 hepimizin anneler günü kutlu olsun 🥰 geç gördüm kusura bakmayın
reziloldukbabaaaa vahsikelebekk şimdilik bir sorun yok çok şükür eşim arkamda olduğu için diye düşünüyorum çünkü kaynanam bir şey dese benden önce eşim tepki gösteriyor
vahsikelebekk reziloldukbabaaaa iyi canım çok sevindim. Eş desteği her şeyden önemli. Evinize bir an önce geçersiniz umarım🫶🏼💕
hayal65 aykirikadin teşekkür ederim senin de anneler günün kutlu olsun evlatlarımız sağlıkla büyüsünler canım güzel anne🥰🌹🌹