SuVeAtes aykirikadin 😂😂 zamanında kocası olmadığında kuduruklastirdiklarim şimdi acısını çıkaracak benden 😂😂 gitmeden bol bol özlem 😘😘😍
belladonna aykirikadin Evet aşkım başlayacak az kaldı. Sabırsızlıkla tatili mi bekliyorum desem, eylülü yeni dönemi mi bekliyorum desem bilemedim 😅
lgrth SuVeAtes oo sen çok büyük konuştun hiç üzülmedim 😂😂 hep birbirinize kavuşacak uzaklıktaydınız ne kadar libido yükselse de yetişiyordunuz 😂 ne olacak şimdi benim gibi oldun mu 😂
HurremSultan aykirikadin ben bodrum katında oturmiyordum ki knk asıl.simdi bahçeli arka tarafı bodrum bı eve taşındım ama çok güzel ben çok mutluyum 🤓😁😁💕🧿
SuVeAtes lgrth Ahahahah olsun şükür bu aralar düşük libidom 😂 kendimi ovutuyorum gitmeden bol bol özlem gideriyorum. Neyse 2. Bebe olma korkusu olmaz en azından 🤣🤣 rahat nefes alırız.
aykirikadin perimasali802_ Yolun açık olsun annen nasıl oldu. annnenin ellerinde öperim. çoçukların gözlerinden öperim canım
lgrth SuVeAtes bu aralar düşük illaki yükselir yine 😂 kocanla iki muhabbet ettin mi erişemedin mi yanar durursun 😂 ahaha bakış açını çok sevdim dönüşte ayların yokluğu ile olanlar olur 🤪
Moonlight_ aykirikadin askim inanirmisin nazar oldum galiba dünden beri basim catliyor ya gecmiyooor😭
aykirikadin Moonlight_ Çok geçmiş olsun Aşkım. Nazardır baş ağrısı varsa… bol bol okut.. Ben nazara inanırım. asla kendimi ve çoçuklarımı paylaşmam.. sende asla paylaşma.. sen kendine dikkat et kuzum