SuVeAtes aykirikadin 😂😂 zamanında kocası olmadığında kuduruklastirdiklarim şimdi acısını çıkaracak benden 😂😂 gitmeden bol bol özlem 😘😘😍
belladonna aykirikadin Evet aşkım başlayacak az kaldı. Sabırsızlıkla tatili mi bekliyorum desem, eylülü yeni dönemi mi bekliyorum desem bilemedim 😅
lgrth SuVeAtes oo sen çok büyük konuştun hiç üzülmedim 😂😂 hep birbirinize kavuşacak uzaklıktaydınız ne kadar libido yükselse de yetişiyordunuz 😂 ne olacak şimdi benim gibi oldun mu 😂
HurremSultan aykirikadin ben bodrum katında oturmiyordum ki knk asıl.simdi bahçeli arka tarafı bodrum bı eve taşındım ama çok güzel ben çok mutluyum 🤓😁😁💕🧿
SuVeAtes lgrth Ahahahah olsun şükür bu aralar düşük libidom 😂 kendimi ovutuyorum gitmeden bol bol özlem gideriyorum. Neyse 2. Bebe olma korkusu olmaz en azından 🤣🤣 rahat nefes alırız.
aykirikadin perimasali802_ Yolun açık olsun annen nasıl oldu. annnenin ellerinde öperim. çoçukların gözlerinden öperim canım
lgrth SuVeAtes bu aralar düşük illaki yükselir yine 😂 kocanla iki muhabbet ettin mi erişemedin mi yanar durursun 😂 ahaha bakış açını çok sevdim dönüşte ayların yokluğu ile olanlar olur 🤪
Moonlight_ aykirikadin askim inanirmisin nazar oldum galiba dünden beri basim catliyor ya gecmiyooor😭
aykirikadin Moonlight_ Çok geçmiş olsun Aşkım. Nazardır baş ağrısı varsa… bol bol okut.. Ben nazara inanırım. asla kendimi ve çoçuklarımı paylaşmam.. sende asla paylaşma.. sen kendine dikkat et kuzum
aykirikadin lgrth Kesin üretir.. rahat dururmu @SuVeAtes köyde birde off off ne fanteziler üretir.😂 biz onu yalnız bırakmayız..😂 oda bizi yalnız bırakmıyordu..😂