rouge_ aykirikadin canım merhaba 🥰 evet ben almanyada yasıyorum uzun zamandır suanda biraz kosusturmamız var onun dısında iyiyim. Şimdi de çalışıyorum mola saati ama ben kuaföre geldim biraz degişiklik istedin sen nerde yasıyorsun
aykirikadin rouge_ Belcikadayim Canim. Hayat guzel dört cocukla.. İş hayati zor. Bakim zor.. Ama herşeye şükür.
lolopoo aykirikadin ben bi süre inzivaya çekildim galiba ya hiç bişe yapasım gelmiyor buraya girmek bişeler okumak bile beni yoruyor bide 10 gündür regliyimm psikolojim aşırı bozuk 😆
aykirikadin lgrth Harika bir hareket🤣🤣 Aşkim @lgrth Sen @SuVeAtes yardim edeceksin. Unutma sen evde tek kocasizken nasilda yardim etti sana🤣🤣
lgrth aykirikadin hem büyük konuştu hem ateşli postlarla devam etti 😂 aykirikadin yalnız bırakır mıyım sonuna kadar tam destek 😂
aykirikadin Moonlight_ Evet Maşallah nazar değmesin🫣🤲🏻❤️🧿🧿🧿 Aşkim sana şifa icin cok okudum. Allah kabul etsin
Moonlight_ aykirikadin ayyy yeriim askim cok sagol allah kabul etsin iyi geldi basimin agrisi gecti cok sükür bende banyodan sonra okudum hep suya falab o suyu ictim sifa olsun diye.. kimseye vermesin allah cok zor bas agrisi herseyi etkliyor ya