aykirikadin Moonlight_ tamam bende okurum.canım felak ve nas Aytel kürsi okurum.😍❤️🧿 ama paylaşma çoçuklarını
Moonlight_ aykirikadin yok askim paylasmiyorum benim oglan bi yerde cocuk mankeniydi onuda ordan aldim hatta 🤣 sagol askim allah kabul etsin bana sifa olsun insallah🤲🏻❤️
aykirikadin Moonlight_ amin caaşkım.. Oğlunu çıkarman güzel olmuş.. kendine eşine ve çoçuklarına dikkat etmelisin..😍❤️🧿
Moonlight_ aykirikadin dus iyi geldi bide agri kesici aldim havada cok sicak birazdan günes depolicam 😍
rouge_ aykirikadin canım merhaba 🥰 evet ben almanyada yasıyorum uzun zamandır suanda biraz kosusturmamız var onun dısında iyiyim. Şimdi de çalışıyorum mola saati ama ben kuaföre geldim biraz degişiklik istedin sen nerde yasıyorsun
lgrth aykirikadin aynen aynen vaktiyle büyük destek olmuştu sağolsun bizde yalnız bırakmayız tam destek sağlarız harlarız ateşini 😂
aykirikadin rouge_ Belcikadayim Canim. Hayat guzel dört cocukla.. İş hayati zor. Bakim zor.. Ama herşeye şükür.
lolopoo aykirikadin ben bi süre inzivaya çekildim galiba ya hiç bişe yapasım gelmiyor buraya girmek bişeler okumak bile beni yoruyor bide 10 gündür regliyimm psikolojim aşırı bozuk 😆
aykirikadin lgrth Harika bir hareket🤣🤣 Aşkim @lgrth Sen @SuVeAtes yardim edeceksin. Unutma sen evde tek kocasizken nasilda yardim etti sana🤣🤣