aykirikadin perimasali802_ Peri sen misafirine neden ev sahipliği yapmiyorsun Aşk olsun. Bak sende yolun avrupaya düşerse seni görmezden gelir. @karamelek21 sana ben geliyorum Ankaraya dedi. Sen sustun.
karamelek21 aykirikadin hahaha olsun cani sagolsun hava alanindan direk ciktik yola😂 ama teklif gelseydi giderdim gelirse Belcikaya basim ustune, dalginligina gelmistir ☺️
perimasali802_ aykirikadin evden iki sokak öteye gidemiyorum kaldık ki Belçika 😂 Görmedim ben görene kadar gitmişti zaten sık giremiyorum buraya nasip diyelim
aykirikadin Biyiklim iyi olmana sevindim Benimde iyi gidyor canim tesekkur ederim Allah yardimcimiz olsun
TombulHatun aykirikadin hava çok sıcak be aykırım kolumu kıpırdatmaya halim yok ee bir de malum yaz sürekli geziyoruz ondan pek aktif olmayorum giriyorum ama sohbetlere dahil olamıyorum 😂
belladonna aykirikadin Bende bilmiyorum aykırı aşkım. Yoğun geçiyor günlerim. Eşimin biraz sağlık problemleri var onunla geçiyor zamanımız. Sen nasılsın? Geldin mi buralara?
aykirikadin karamelek21 kiz öyle deme unutmuştur @perimasali802_ misafirperverdir. Belçikaya gelirse bende misafir ederim. Ona çok değer veriyorum. 3 çocuğu var küçük yaşta. Allah bizlere yardim etsin amin 🙏
perimasali802_ karamelek21 son durumları biliyorsun canim lafta kalmasın diye gel diyemezdim sana bidahakine eğer nasıp olursa inşallah ağırlamak çok isterim seni beni az çok tanıyorsunuz zaten kirilmanizi asla istemem 💐
karamelek21 aykirikadin tabiki bacim hayat bazen yoruyor hepimizi zor zamanlardan geciyoruz, yuzde yuz misafir perverdir ondan asla supem yok,benim bir tane bazen yedigim yemegi bile unutturuyor bana 😂 ne kaldi 3 tane Allahim canlarini sag etsin
TombulHatun aykirikadin ah aşkım ben de hepinizi özledim ❤️ eski formuma geri döneceğim en kısa zamanda 😘