perimasali802_ aykirikadin evden iki sokak öteye gidemiyorum kaldık ki Belçika 😂 Görmedim ben görene kadar gitmişti zaten sık giremiyorum buraya nasip diyelim
perimasali802_ karamelek21 son durumları biliyorsun canim lafta kalmasın diye gel diyemezdim sana bidahakine eğer nasıp olursa inşallah ağırlamak çok isterim seni beni az çok tanıyorsunuz zaten kirilmanizi asla istemem 💐
karamelek21 perimasali802_ biliyorum canim hic kirilacak bir durum yok,rabbim huzuru evimizden ailemizden eksik etmesi hersey bunun gibi olsun, canimsin🩷
TombulHatun aykirikadin ah aşkım ben de hepinizi özledim ❤️ eski formuma geri döneceğim en kısa zamanda 😘
karamelek21 aykirikadin tabiki bacim hayat bazen yoruyor hepimizi zor zamanlardan geciyoruz, yuzde yuz misafir perverdir ondan asla supem yok,benim bir tane bazen yedigim yemegi bile unutturuyor bana 😂 ne kaldi 3 tane Allahim canlarini sag etsin
belladonna aykirikadin Bende bilmiyorum aykırı aşkım. Yoğun geçiyor günlerim. Eşimin biraz sağlık problemleri var onunla geçiyor zamanımız. Sen nasılsın? Geldin mi buralara?
aykirikadin belladonna Cok gecmiş olsun canim. İnşallah öblnemli bir şey yoktur. Allah yardimciniz olsun❤️
belladonna aykirikadin Teşekkür ederim aykırı aşkım. Çok ciddi bir durum değil ama yine de oldukça stresli geçiyor. Düşünmen yeter 🥰