• +18
  • Yatakta nasılsın? 🔥

perimasali802_ haha ya bence ne yapıyorsundan kastı oral mı masaj mı başka başka hareketler mi gibi bi soruydu 😂

freya az çok tahmin ediliyor ya 😂
    Adami bağlayacan hiçbirsey olmayacakmi

MelissaP utangacım desemde inanma baya baya aykırıyım ben zevkten baya bağıran inleyenlerdenim bu da eşimin çok hoşuna gidiyor beni öyle gördükçe o da dişlerini sıkıyor hararetleniyor 😂😂🔥

MelissaP aykırı💣💥🔥🔥 neler yaptığımı söyleyemem😂🤭🤭🤭

MelissaP aykırıyım ama canım isterse o an herşeyi yapabilirim 😂

MelissaP çok ateşliyim vala orgazm olmayana kadar sürsün isterim sabaha kadar ama hemen orgazm oluyorum 🤣 kendimi zor tutuyorum orgazm olmamak için ama olmuyor o kafar zevkli ki 🔥🔥

MelissaP sokakta kafamı asla kaldırıp insanların yüzüne , arabalara bakmam , herkes çok iyi yemek yaptığımı söyler, yataktada asla sakin durmam , utanmam , ama eşime yarana biliyormuyum ? Hayır! Bu söyledikleriniz her insan için geçerli değil , kıymet bilen olunca sizi baş tacı eder diğer türlü ise sıradan gibi davranır

kalpkirintilari yani hanım efendi denilde ya , küçüklükten terbiye edilince hep insanların özellikle erkeklerin yüz gözüne bakılmaz derlerdi duymadınızmı ?
    Bizde öyle insanlara hayasız denir

melksj şu el bağlama işini bana da biri anlatsın 😂😂 yarın lazım olabilir sanırım bu gün reglim bitiyor

@milasu evet biri aydınlatsın bizi hangi pozisyonlarda rahat oluyor bu şekilde 😂 ben rahat edemeyince çözüp hakimiyeti veriyorum çok yoruluyorum çünkü 😂