• +18
  • Yatakta nasılsın? 🔥

MelissaP çok ateşliyim vala orgazm olmayana kadar sürsün isterim sabaha kadar ama hemen orgazm oluyorum 🤣 kendimi zor tutuyorum orgazm olmamak için ama olmuyor o kafar zevkli ki 🔥🔥

MelissaP sokakta kafamı asla kaldırıp insanların yüzüne , arabalara bakmam , herkes çok iyi yemek yaptığımı söyler, yataktada asla sakin durmam , utanmam , ama eşime yarana biliyormuyum ? Hayır! Bu söyledikleriniz her insan için geçerli değil , kıymet bilen olunca sizi baş tacı eder diğer türlü ise sıradan gibi davranır

kalpkirintilari yani hanım efendi denilde ya , küçüklükten terbiye edilince hep insanların özellikle erkeklerin yüz gözüne bakılmaz derlerdi duymadınızmı ?
Bizde öyle insanlara hayasız denir

melksj şu el bağlama işini bana da biri anlatsın 😂😂 yarın lazım olabilir sanırım bu gün reglim bitiyor

@milasu evet biri aydınlatsın bizi hangi pozisyonlarda rahat oluyor bu şekilde 😂 ben rahat edemeyince çözüp hakimiyeti veriyorum çok yoruluyorum çünkü 😂

use1234 şşş 🤫bisey yok de 🤣🤣 ilişki sırasında yapican zaten tam ortasinda yap bisey demez 🤣

Benim korkum var. Kendimi kasıyorum. Sert ve hızlı yaparken bi an popoma girecek diye korkuyurm. Çünkü bi kere başıma geldi o bende korku bıraktı. Çok hızliydi🙈😄 bi mda çıkıp başka yere gitti. Çok az olmasına rağmen canım yandı. Şimdi onun korkusunu aşamiyorum. Hep kasıyorum.

esra1s ayyy aynisi basima geldii yemin ediyorum aklimi kaybedecektim o yüzden bende çok korkuyorum travma resmen