Sutlucikolati peki kıza nasıl sormam lazım emin olmak için
Eşimin kuzeni karısını aldattı
Sutlucikolati kızı korkutmadan
milenajesenska eşin kızın memelerinin boyutunu nerden biliyor acaba ?
Aselparlaa bende bunu sordum bana dedi ki dükkana geliyordu kuzeninin adı X olsun x i görmeye geliyordu ben orda gördüm diyor ama ben buna inanmadım bu olay yeni yaşandı ve kuzeninin yanına gitmiyor binde bir işi olursa çarşıda nasıl denk gelicek? İkisi bir boklar yedi kızı da buldum kıza nasıl sorucam korkmadan cevap vermesi için
kalpkirintilari kıza nasıl sorucam 🤔
milenajesenska valla çok salakça bi savunma olmuş. Demek ki her gelenin memesine bakıyor .yapmadıysa da meyillendi içinden geçerdi bu bu anlama geliyor benim gözümde bilmiyorum. Direk kıza sor. Böyle böyle oldu senin adın dönüyor. Seninle olduğunu biliyoruz falan de yani. Zaten inkar edecek ama onlar bildiğini bilecek önemli olanda bu . Bence sen kocanıda bir kurcala. Kuzeninin eşine de böyle böyle bir olay var benimkinde işin içinde kızın meemelerine kadar biliyor belli etmeden bulmaya çalışalım falan de.
milenajesenska sormana gerek yok bence o kızdır is hesabini takip ediyor olmasi tesadüf olamaz sen esinin ya da kuzeninin ismini soyledigin an gider soyler boyle biri sizi sordu diye
Sutlucikolati ben evliyim tanımıyorum kim söyledi diyor kız 2 çocuğum var diyor
Sutlucikolati hem iş sayfasıni takip ediyor hem ismi tutuyor hemde çalıştığı yer. Ama ben evliyim 2 kızım var tanımıyorum işyerinde müdüre şikayet ederim o kimse benim adımı çıkarmış diyor
milenajesenska hayatım uzak durmak en mantıklısı ailesi çirkef ve anlayışsızsa suç sana kalır . Bu tür ailevi olaylarında karı koca kendi aralarında yine barışır ama sen kötü olursun
milenajesenska o zaman hiç bulaşma zaten öyle birisi direk kemalim yapmaz moduna girer
milenajesenska
Kızın göğüslerine eşin dikkat ediyor değil mi?
Aralarında bir muhabbet ya da başka bir şey oldu mı bilmiyorum ama kız eşinin kuzenine illa ki sorduğunu söyler.
Ben böyle bir b*k yedim iyilik olsun diye kabak benim başıma patladı :) sen en iyisi uzaktan seyirci ol
milenajesenska Ben olsam kanıtlarıyla fake hesaptan söylerim karısına bilsin kendiniz söyleyemiyorsanız da fake hesaptan yazın söyleyin
milenajesenska bence şu aşamada söylemeyin yeni doğmuş bir bebek var ve anne emziriyorsa üzüntüden sütü kesilebilir bu aşamada onları düşünerek söyleyemezdim.
milenajesenska ay aman uzak dur kabul edip seni suçlar kesin konduramaz bile eşine o yüzden birak konuşmayı
milenajesenska ohaa eşin kızın memesine kadar biliyorsa bu işin içinde başka bir şey var gibi
milenajesenska kadın mı diyo
milenajesenska asla lohusa daha soyleme lohusaligi gecsin cok psikolojisi bozulur uykusuz bebek bakiyo cok zor suan ogrenmesi ona iyilik olmaz ki biraz zaman gecince soyle ..
milenajesenska bence kuzeninizi değilde kendi eşinizi takibe alın bu bana normal bi konuşma gibi gelmedi