• Muhabbet
  • Bana bir akil verin cünkü ben akilsizin tekiyim

Esim olacak sahisin safaride arama gecmisine baktim ve genelev aratmasi gördüm evden uzaktaydi bi is icin üc günlügüne gitmisti o uzakta kaldigi üc gün boyunca genelev erotik masaj fln aratmis internetten yeminler ediyor gitmedigine dair sadece düsündün yazdim ama gitmedim diyor fakat haritalarda o yöne gittigine dair bilgide var evet kapiya kadar gittim ama yapmadim diyor kurana el basayim fln diyor ama inanmadim ben ne yapayim siz olsaniz ne yapardınız bana akil verin boşanmak istiyorum derdimi kimseye anlatamıyorum paramparçayım

Akrepkadini evet iki kücük cocugum var baskasi bana bu olayi anlatsa kocam boyle boyle yazmis Ama gitmedim dese bende inanma gitmistir derdim ben ne yapacagimi bilmiyorum 😔

wednesday diyelim ki inandın gitmediğine.. yine de artık eski güvenin olacak mı? artık her şeye şüpheyle bakacaksın. Eğer maddi özgürlüğün var ise çocuklarını al ve yeni bir hayat kur. biliyorum söylemesi kolay ama genelde ertelediğinde de aynı şeyi yaşıyorsun. Etrafımda çok boşanan kadın olduğu için artık

Akrepkadini asla yok güvenim ona karsi aslada yapmadi demiyorum yapmistir sadece biraz cesaret lazim bana o cesart bi gelse elimde hicbisey yok ne bi meslek ne baska bisey Allahin belasi

wednesday bundan sonraki süreçte artık kendinle ilgilen eğer evde paspalsan mesela süslen ama ilgilenme onunla ne kaybettiğini göster ona

Erotik masaj ne ya ben daha neler görüp okuyacam fantazisine bakin ya Allah in belasi

wednesday canım boşan/boşanma diyemem ama sağlam bir süründürmen gerek bana inandırıcı gelmedi çünkü. Ayrıca içeri girip yapmasa dahi bakıp araştırıp oraya kadar gitmesi bile yeterli ağzına tükürmen için bu bile aldatmakla eşdeğer. Ne işi var orda hangi akla hizmet gitmiş? Demekki onun için gayet normal bu. İşin zor Allah yardımcın olsun. Rezil kepaze etmekle tehdit et hatta gerçekten et seni cümle alemede rezil ederim diye kopar kıyameti

wednesday Gidip gitmemesi önemli değil.Ortada bir gerçek var,eşiniz size ihanet etmiş.

wednesday kulahıma anlat deseydin gitmemiş, varsayalım gitmedi, aklından o şeyler geçirip oraya kdr gitmek bile bir aldatma eylemidir, böyle şeref yoksunlarını af etmeyin!

wednesday boşan/boşanma/affet/affetme diyemem ama bence test yaptırmadan asla ama asla hareket etme. O da sen de test yaptırın, her türlü şey bulaşabilir böyle yerlerden. Çocuklarının vebali var burada önce bunu düşün bence

karamelek21 cok haklisin cok ayni seyi ben yapmis olsaydim yada biz affedilir miydik hic sanmam