wednesday Akrepkadini evet iki kücük cocugum var baskasi bana bu olayi anlatsa kocam boyle boyle yazmis Ama gitmedim dese bende inanma gitmistir derdim ben ne yapacagimi bilmiyorum 😔
Akrepkadini wednesday diyelim ki inandın gitmediğine.. yine de artık eski güvenin olacak mı? artık her şeye şüpheyle bakacaksın. Eğer maddi özgürlüğün var ise çocuklarını al ve yeni bir hayat kur. biliyorum söylemesi kolay ama genelde ertelediğinde de aynı şeyi yaşıyorsun. Etrafımda çok boşanan kadın olduğu için artık
wednesday Akrepkadini asla yok güvenim ona karsi aslada yapmadi demiyorum yapmistir sadece biraz cesaret lazim bana o cesart bi gelse elimde hicbisey yok ne bi meslek ne baska bisey Allahin belasi
Akrepkadini wednesday bundan sonraki süreçte artık kendinle ilgilen eğer evde paspalsan mesela süslen ama ilgilenme onunla ne kaybettiğini göster ona
heyzil wednesday canım boşan/boşanma diyemem ama sağlam bir süründürmen gerek bana inandırıcı gelmedi çünkü. Ayrıca içeri girip yapmasa dahi bakıp araştırıp oraya kadar gitmesi bile yeterli ağzına tükürmen için bu bile aldatmakla eşdeğer. Ne işi var orda hangi akla hizmet gitmiş? Demekki onun için gayet normal bu. İşin zor Allah yardımcın olsun. Rezil kepaze etmekle tehdit et hatta gerçekten et seni cümle alemede rezil ederim diye kopar kıyameti
karamelek21 wednesday kulahıma anlat deseydin gitmemiş, varsayalım gitmedi, aklından o şeyler geçirip oraya kdr gitmek bile bir aldatma eylemidir, böyle şeref yoksunlarını af etmeyin!
wednesday karamelek21 cok haklisin cok ayni seyi ben yapmis olsaydim yada biz affedilir miydik hic sanmam
freya wednesday boşan/boşanma/affet/affetme diyemem ama bence test yaptırmadan asla ama asla hareket etme. O da sen de test yaptırın, her türlü şey bulaşabilir böyle yerlerden. Çocuklarının vebali var burada önce bunu düşün bence
wednesday perimasali802_ gitmistir cünkü oyle bir tip üstünde yakalasam yine inkar eder icim aciyor hakketmedim bunlari 😔
freya wednesday Bel soğukluğu (Gonore) Frengi. Klamidya, Mikoplazma/Üreaplazmayı içeren üretrit. HPV (Siğil) HSV (Uçuk-Herpes enfeksiyonu) Hepatit B. AIDS (HIV enfeksiyonu) Trikomonas Her şey olabilir ne yazık ki..
wednesday perimasali802_ zaten hpv var ondan Allah onu kahretsin bana tuvaletten fln bulasmistir dedi ve bende bunu yedim inanamıyorum ya
perimasali802_ wednesday ah be kuzum hiç bir kadın haketmez kendini dinle ne yapmalıyım ne karar vermeliyim sadece kendini ve Çocuklarni düşün Evliliğinin temelinde güven sadakat olmadimi sarsılır sürekli ve bu sana sadece eziyet olur
Bubenimoykumm wednesday Allah cezasını versin gül gibi karısı dururken niye nedir bu azmak ya ne geçti eline. HPV yaptır kesinlikle.
perimasali802_ wednesday oradan da bulaşır evet ama çok nadir yani Ve önceden gitiyse bilemem ama bu son da olmayacak