kalpkirintilari vala nisanliyken izlemeye başladım bikac ay sürekli izledim sonra bıraktım bağımlılık yapiyo yoksa
Bir fantezini yada sıçma hikayeni anlat 😁🔥
kalpkirintilari ama ama ben küçüğüm 🥺
offffff bomba geliyor hazir misiniz!!! 17 yasimdayken sevgilim vardi onun evindeyken annesi evden gidince hemen hizlica sevisirdik bir gün 69 deneyelim dedik ve ben cocugun suratına pırtlamıştım yanlıslıkla
hjfahsahdshdfhjdfdjsdjjdffjfjfjfhdadsdsds
perimasali802_ nisanliyiz düğüne 1 ay var annem düğün vardı diye şehir dışına gitti eşimde fırsat bu fırsat bize gelmisti bizde olurda eve biri gelir diye ayakkabısını montunu filan odaya aldım tam moda girdik koklasiyoruz kapı çaldı baktım ısrarla caliyo yine bakmdim kardeşim ariyo abla geldim kapidayim aç evden bişey alcam dedim tuvaletteydim bekle nasl olsa odama girmez diye kapıyı kapadım dış kapıyı açtım içeri girdi ne oldu dedim babamın kargo yapacağı şeyler vardı annem onları senin odada bazanin altına koymuş dedi ben vereyim dememe kalmadan odamın kapisini açtı eşimi gördü ama ben yerin dibine girdim gerçi eşimin üstü başı giyinikti ama artık kardeşim ne anladı bilmiyorum 😂😂
perimasali802_ aynı yere gidermiyim daha gitmem 😀😀😂😂😂😂
perimasali802_ Eşimle ve çocuklarla dışarı çıktıl bu gece. 15 dklık yollu 3 saate çıkardık kaybolduk. Almanyayı dolana dolana eve geldik üstüne de çocuklar parkta hayvan pisliğine basmış büyün yol ne bu ya kanalizasyon çok kokuyor dedim. Sonunda yollu bulduk eve bir geldik hala aynı koku üstüne ayakkabı çocukuları da eşime yıkatım. Telefonu unutmamızla oldu😂😂
perimasali802_ ya o kadar uslu ağır başlı sevgilisinin elini bile tutmayan bi imaj veriyordum ki bu oldu 😂😂
xyzem kiz zaten uslusun😂😂
Benim fena ama fena şeyler oldu.
Sonra uzunca anlatirim.
Okulda.
Sevgililik döneminde
perimasali802_ Biz kocamla sevgiliyken ben bunların evine çok girdim çıktım ama anası babası evde yoktu 🙈 fik diklenip çıkıyordum 🤣 kocamın kuzeni benim arkadaşım sevgili olduğumuzu biliyor. O günde onlardan bişey alacaktı sende gel dedi ben tabi atladım hemen kıpır kıpır gidiyorum. Eve girdik ben kuzenimden önce içeri daldım, boydan aynanın olduğu köşeye gittim kendime baktım saçımı başımı düzelttim tam o anda aynanın karşısında odada kaynana ve kayınbabam oturuyordu beni izliyorlardı. Belki sıçış değil ama ben utanmıştım. Sonra o evden evliyken kovuldum birdaha da girmedim 🤣 ilk fikfiğim o evde olduğundan o evi seviyorum ama 🙈🤣🤣
Okulun amfisinde fik fik yaparken yakalandik.
Denizde kumsalde fik fik yaparke yakalandik.
Evde annesine iş üstünde iken yakalandik.
Cafede wcsinde yakalandik
successfulwoman Siz şansınızı çok zorlamışsınız 😂
successfulwoman kız sen ne fenasın bayılıyorum sana
perimasali802_ sıçış var evlendiğimz gece para sayiyordk eşim eğilmiş sayiyor bende ayniydm sonra bir anda kafamı kaldırdm tak adamın burnuna burnu kırılmıştı o gün hastanede geçti 🤣🤣
MelissaP ohaaa 🤣🤣🤣🤣🤣 doğalgaz hattı patladı
minik237_ hiç iyi şeyler anlamamistir kesin 😂