MelissaP Sutlucikolati valla travma oldu bende hiç yapmıyorum 15 yıl geçti üstünden neredeyse dhfskjfds
lgrth @successfulwoman @perimasali802_ Eşimle yeni sevgili olduğumuz dönemler ben çok kötü ishal olmuşum çıkamıyorum wcden aynı anda adetliyim birde..durmuyor hiç..seruma götürdü beni kuzeni de vardı ben hayatımda doğru düzgün iğne serum görmemişim iğneyi taktıkları an bayılmışım bacaklarımı havaya falan kaldırmışlar sedye de yatarken buldum kendimi gözümü açtığımda hafif bir koku geliyor bana ay nasıl utandım pedi doldurmuşum altıma 💩 kaçmış..sevgilimden değilde kuzeninden çok utanmıştım umarım farketmemiştir🤣
perimasali802_ successfulwoman 15 kişi ve hepside erkek aile üyeleri hasta ziyaretlerine geldiler kayınpeder kalp krizi geçirdi o yüzden baya kalabalık bu aralar
Sevde_20 successfulwoman denizde donum yırtılmıştı çocukların peşinde koşarken sigara içerek denize bakan kadın cart sesini duydu ve güldüler bana yanında eşide vardı ay rezzzillij ben zaten cart sesini duydumda benden geldigini anlamamistim kadın bi güldu bana bakarak eyvah dedim bi kaçışım var ama ay çocuğu felan koydum gittim 😁 donumu gördü belkide bilemiyom cok kotuydu ama ya ve ben kapaliyim ayy vallahi kocamı boğucam😁😁😁
lgrth @perimasali802_ ahahaha bilemedim utanıyordum önceden de gülüp geçiyorum şimdi insanlık hali hastayım olabilir 🤣🤣
lgrth @perimasali802_ yani yani uyanık olsam tutardım kendimi 🤣 7 sene oldu aklıma geldikçe dalga geçiyorum kendimle 😂
perimasali802_ lgrth bu güzel sicis harbi sicis ama bizimle paylaştığın için teşekkürler efenim 😂 Kiz zaten ishal olunca tutulmuyor koşa koşa cekilinnnnnnn dersin vala 🤣