Merhaba iyi akşamlar sık sık vajinal enfeksiyon oluyorum hijyenime dikkat ediyorum sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum ama yine de tekrarlıyor bana bir önerisi olan var mı doktor ilaç takviye herşey olabilir yada bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba
Vajinal enfeksiyon
blueluna bnde o durumdan muzdaribim ya şimdide tekrar kaşıntı başladı bu sefer fena
Bir tane krem var bitmiş alsam da fayda etmez etkisi gider yine ama kesin yine hastaneye gitmeliyim
Adi travazol du galiba
blueluna maalesef ben de aynı durumdayım böyle değildim hiç her zaman çok dikkat ederim her şeyime ama doktora gittiğimde pcos hastalıgımdan dolayı sürekli tekrarlayan bir enfeksiyon yaşıyorum. Candida bakterisi şekeri çok severmiş şekeri kesinlikle kesmek lazım glutenden uzak durmak gerek
blueluna
Bu konuda bende sıkıntılıyım doktora gitmekten usandım
Verdiği kremler aynı
Travazol,travacort ve zalaın
Fitilde gynomax bunlar çok iyi geliyor kremler günde üç defa son üçüncüyü yatamadan fitil bitene kadar yada 1 hafta 🤷♀️
Her ay kesintisiz yaşarım ama tavsiyem üç gün krem geçmezsse fitil bilginiz olsun
Ben travazol kullanamıyorum içinde ne var bilmem ama beni ekstra kaşındırıyot dayanamıyordum bu yüzden diğer 2 krem ama baya etkili oluyor
perimasali802_ nioli yağ tek geçerim bacım heryerdeyiz bu ara seninle🤭🤭
blueluna nioli yağ al iç çamasırına damlat mis gibi geçiriyo
piremsees olabilir 😁
Doktora bir gideyim olmazsa onu kullanirim valla bıktım artık bide benim rahmimde yara da oda ayri bir dert oldu
perimasali802_ hatta bak doktora gittiğinde doktoruna da, sor nioli yağını
blueluna bendede sık sık tekrarlanıyor fitil kullandım antibiyotik travazol krem geçiyor ama bir sonraki adet bitiminde yine başlıyor çok fena kaşınıyor ne yapabilirim acaba
piremsees kullanıyorum ama mantar olduğu için yakıyor
beatitude ama yaktıktan sonra geçirmiyor mu sende
piremsees çok yaktığı için sonradan kullanmıyorum aslında düzenli kullanmam gerekiyor
beatitude aslında düzenli kullansan geçiriyor biraz yakıyor ama sonra hiç bişeyin kalmıyo
piremsees öyle yapacağım canm inşallah teşekkür ederim 💗
perimasali802_ rica ederim canım 🫂
blueluna hiç rahatlamadın mı damla sayısıjı yükseltseydin aklına geldikçe damlatsaydın