Merhaba iyi akşamlar sık sık vajinal enfeksiyon oluyorum hijyenime dikkat ediyorum sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum ama yine de tekrarlıyor bana bir önerisi olan var mı doktor ilaç takviye herşey olabilir yada bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba

blueluna bnde o durumdan muzdaribim ya şimdide tekrar kaşıntı başladı bu sefer fena
    Bir tane krem var bitmiş alsam da fayda etmez etkisi gider yine ama kesin yine hastaneye gitmeliyim
    Adi travazol du galiba

blueluna maalesef ben de aynı durumdayım böyle değildim hiç her zaman çok dikkat ederim her şeyime ama doktora gittiğimde pcos hastalıgımdan dolayı sürekli tekrarlayan bir enfeksiyon yaşıyorum. Candida bakterisi şekeri çok severmiş şekeri kesinlikle kesmek lazım glutenden uzak durmak gerek

blueluna
      Bu konuda bende sıkıntılıyım doktora gitmekten usandım
      Verdiği kremler aynı
      Travazol,travacort ve zalaın
      Fitilde gynomax bunlar çok iyi geliyor kremler günde üç defa son üçüncüyü yatamadan fitil bitene kadar yada 1 hafta 🤷‍♀️
      Her ay kesintisiz yaşarım ama tavsiyem üç gün krem geçmezsse fitil bilginiz olsun
      Ben travazol kullanamıyorum içinde ne var bilmem ama beni ekstra kaşındırıyot dayanamıyordum bu yüzden diğer 2 krem ama baya etkili oluyor

blueluna kızlar benim doğumlardan sonra çok arttı . Her ay oluyorum resmen. Araştırmalarım sonucu nioli yağı ve çay ağacı yağını dönüşümlü kullanmaya başladım 3 gün oluyor . Şuan mantar değilim ama yine kullanıyorum koruma amaçlı

piremsees olabilir 😁
        Doktora bir gideyim olmazsa onu kullanirim valla bıktım artık bide benim rahmimde yara da oda ayri bir dert oldu

blueluna bendede sık sık tekrarlanıyor fitil kullandım antibiyotik travazol krem geçiyor ama bir sonraki adet bitiminde yine başlıyor çok fena kaşınıyor ne yapabilirim acaba

beatitude aslında düzenli kullansan geçiriyor biraz yakıyor ama sonra hiç bişeyin kalmıyo

blueluna hiç rahatlamadın mı damla sayısıjı yükseltseydin aklına geldikçe damlatsaydın