biricik46 perimasali802_ bir çok çeşit var ama en çok normal Pijama üzerimde olunca hoşuna gider çoğu zaman iç çamaşırı giymem
Beybiii biricik46 yâ aslında bir boğa burcu olarak çok seviyorum cinseliği hergün fikfik yâpârdık çocuktan sonra azaldı ikiii günde bir oluyor üstün 31 haftalık hamileyim énerci kalmıyor ama fikfik yapmak çok güzel 🤤
biricik46 Beybiii bnde 4 aylık hamileyim ama hicbri zaman bırakmadık 🫢 ben çabuk sıkılırım birşeyden sürekli farklı seyelr denemek hoşuma da gidiyor yani 😂
lgrth @biricik46 biz de tam tersi ben dalarım pusuda bekler uykusu gelmez öpüşüp elleyerek uyandırır uykusuzda olsam gecenin o saatlerinde çok ateşli ve istekli uyanıyorum devamı geliyor😅 öpüşüp elleyerek uyandırabilirsiniz😄
biricik46 lgrth bizde de eşim yaptı bir kaç kez bnm de hoşuma gidiyor bayadir yapmıyorduk ama yarın ise gitmeyecek diye bugün uyumadı normalde bu saatte çoktan uyumuş olurdu şansıma gitmiyor yarın hastaneye gideckmisiz daha baya beklemem lazım 🫢
biricik46 lgrth duştan çıktım peşimden ayrılmıyor ama yapmayacak gibi yapıp gece bir anda uyandırmak istiyorum hep o yapıyordu bnde yapayım hoşuna gidecek mi merak ediyorum ama galiba dayanamayıp yapacam 😂bazı dayanamayacagim şeyler yapıyor bir saattir 🫢
lgrth @biricik46 ahahaha bence beklediği için uyumaz 😄 uyku moduna girmenizde yanaşır size yine fırsat vermez 😄
kizatasozu biricik46 kocam bı kere ben uyurken hiç konusmadan beni soyup yapmaya başlamıştı çok hoşuma gitmişti dene bence
biricik46 kizatasozu benimki de yaptı bir ara hoşuma da gidiyordu bayadir yapmadık bugün bn yapacam ama