biricik46 lgrth duştan çıktım peşimden ayrılmıyor ama yapmayacak gibi yapıp gece bir anda uyandırmak istiyorum hep o yapıyordu bnde yapayım hoşuna gidecek mi merak ediyorum ama galiba dayanamayıp yapacam 😂bazı dayanamayacagim şeyler yapıyor bir saattir 🫢
lgrth @biricik46 ahahaha bence beklediği için uyumaz 😄 uyku moduna girmenizde yanaşır size yine fırsat vermez 😄
kizatasozu biricik46 kocam bı kere ben uyurken hiç konusmadan beni soyup yapmaya başlamıştı çok hoşuma gitmişti dene bence
biricik46 kizatasozu benimki de yaptı bir ara hoşuma da gidiyordu bayadir yapmadık bugün bn yapacam ama
Eskobar biricik46 ben böyle yaptığımda eşim ben isteyince yapmıyorsun kendin isteyince işini görüyorsun diyor😂
biricik46 aykirikadin yakın değiliz çok arada gelir gideriz eşlerden dolayı sadece bir kaç aydır buradaymis o bize geldiğinde güldü falan böyle telefonu bırakmadı resmen ne oluyor telefonunla oynamaya mı geldin diyince yükle bak bırakıyor musun dedi çok kafa seyelr paylaşıyorlar dedi öyle bir merakla yükledim