Eşinizle tartışma sonrası nasıl uyuyorsunuz gecelikler giyerek mi yoksa normal Pijama takımları vs mi merak ediyorum eşimle tartıştık bugün bn genelde böyle durumlarda daha çok gecelik giyerim özellikle de şortlu takım seçerim iç çamaşır kullanmam yanassa bile izin vermem yapmasına biraz önce dışarı çıktı bnm gibi olan var mı sadece bn mi öyleyim merak ettim makyaj yapıp şortlu takım giyip o geldiğinde uyuyor gibi yapacam 😂😂 kudursun dursun hadi sizde söyleyin ne yapıyorsunuz

@biricik46 uyurken gecelikle rahat edemiyorum oram buram açılıyor üşüyorum 😅 tartışmasak arkamı dönüyorum sadece 😃

lgrth bn şortlu takım tercih ediyorum böyle durumlarda iyi oluyo ev sıcaksa usumezsin

@biricik46 yazın sıcaktan klima önündeyiz hep rahat edemiyorum kışın soğuktan 😅olduğumuz yerde evler genelde klima ile ısınıyor o da o kadar rahat giyinecek kadar değil çoğu geceliğim şortum durur o yüzden 😅 yeni bir şehir de sıcak bir eve inşallah 😂

abasiyanik bilmiyorum ya boş bir konu aslında ama bnm üç dört aydır biraz sorunlarım var kendimi kötü hissediyorum o da kustugu zaman yokmuşum gibi yapar genelde bn pijama vs giyene kadar kimsem yok ondan başka o da konuşmayınca kötü oluyorum evde ama hala konuşmuyor şuan ağlamaktan iyice gözlerim şişti bulanık görmeyr başladım normalde kıyamaz ağlamama ama dört aydır alıştı galiba sürekli ağlayınca

biricik46 eşim öyle gecelik vs etkilenmez tartışma sonrası çıplak yatsam bile umrunda olmaz 😂 tartıştığımız gün sayısı bir elin 5 parmağını geçmediği için çok hatırlamıyorum ama çok ciddi bi meseleyse yanında dahi yatmam bunu yapmışlığım var bi süre sonra gelip özür dileyip gönlümü almıştı sabahlamıştık ama anladığınız şekilde değil 🫥

buzdankalpler bu çok güzel bir şey aslında bnm eşim özür dilemez hiç hep bir şekilde eskiye bn donderirim herşeyi

@biricik46 güçlü ol canım ağlayarak zayıf görünme umursamaz davran çocuğunla ilgilen..alışırsa böyle artık hiç takmaz

lgrth konu eşim değil babam aslında onunla görüşmüyorm özledim de ama olmuyo işte eşimde böyle yapınca tek başıma kaldım

@biricik46 yaa Allah yardımcın olsun..eşin dinliyorsa dertleş anlat ama eşine karşı tavırlı olma üzüntünü aranızdaki ilişkiye yansıtma sürekli böyle devam ederse eşinin de içi soğuyabilir uzaklaşabilir

lgrth her türlü destekçim esimdi ama boş bir konu için bnmle kus şuan

@biricik46 erkekler işte biz her şeylerine tahammül edelim alttan alalım en ufacık bir şey de üste çıkıp huzursuzluk çıkarsınlar