normaldiilbeybiii iffetciniz eşimle yaşadığımız şehirde şelalenin karşısında bi kafe var orda öpüşmüştük ilk sevgili olduğumuz zamanlar boştu kafe çok güzeldi hiç unutmuyorum o günü . Lisedeykende bi kere yanağımdan öperken dudağıma denk gelmişti çık tatlı bi anı
Rumeysa0701 Eşimle sevgiliyken ormana gitmiştik orda öpüştük ama nasıl ateş basıyor yüzüm kızardı sonrasında pişman olup mesaj atmıştım çok yanlış bi şey yaptık bi daha yapmayalım diye🤣🤣😁
kalpkirintilari iffetciniz Beni ilk esim öpmüşstü bizim evde annemin odaslnda o an baya sulanmıştım dokunsa boşalıcsktım nerdeyse
iffetciniz perimasali802_ aklıma geldikçe küfrediyorum oysaki ben ona ilk opücügümü bahsetmiştim kıymet bilmedi 😂😂
piremsees iffetciniz hatırlıyorum keşke hatırlamasam bir piç uğruna yalan oldu ilk öpücüğüm bi anda yapıştı dudağıma parkın ortasında sonra askerde gitti orospuyla yatıp kalkmış aldatmış o.ç
iffetciniz piremsees Allah gün yüzü göstermesin desene seninde benim gibi ilk opücügün kahpeden olmuş diye 😂
Sarahh21 iffetciniz çocukken kız kuzenlerimle olmuştu , erkek olarak ilk öpüştüğüm evlendikten sonra eşimle olmuştu