elaakcay Benimki otobüste akbil basarken bende banada bas dedim sana evde basicam dedi arkadaki kadınlar duydu😂
Sevde_20 elaakcay offf cok iyi🤣🤭🤭🤭 kocan baya istekli yani felaketttt ay benimkide kactigimizda benimle oynasmadan duramadi odaya gectik ay bi opuyo kirli.sakalıda var yüzümü gözümü bi öpüyor kızardı her yerim kaynanam gelmesin miiii ay rezaletttt rezalet neyse bu çıktı bizde kaynanamla uyuduk o gun ayni odada henuz gerdege girmemistik neyse ki ertesi gün bizi gerdeğe soktular🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭🤭
kalpkirintilari elaakcay Bi keresinde eşim baya içmişti bizde o zamanlar kaynanamda yaşıyorduk. Herkes yukarda biz aşağıdayız eşim alkol etkisinde ulu orta popomu şaplaklıypr ses ta komşuya gidiyordu yapma diyorum bi şaplak atıyor elinin izi 1 hafta popomdan gitmedi imza gibi
prensesvecuceleri Kayipederimin evi küçük bütün gelinler gorumceler toplanınca sığamıyoruz 2 odasi olduğu için kadınlar biyerde erkekler biyerde yatıyor eşim ben karimdan ayrı yatmam diyip Kayipederime rest çekmişti o sırada bütün ev halki sessizlige büründü 😅😅😅
elaakcay Sevde_20 normaldiilbeybiii ben penisini elliyorm pantolon uzerinden gizlice sonra gel buraya diye sokakta kosturuyor🤣🤣🤣🤣
elaakcay Sevde_20 Cok istekli birds Ben vajinusmusdum bir bucul yillik evliyiz 2 aydír seks yapiyoruz Cok guzelmis 😃😃😃
normaldiilbeybiii elaakcay benli pek utandırmaz yapmaz böyle şeyler ama ben sokak boşsa poposuna şaplak atarım hep oda biri gördümü diye etrafa bakar gerilir hemen 😅😅
Sutlucikolati normaldiilbeybiii kız sokak bos olabilir ama binalarin balkonlarinda birileri oturuyorsa ? Ahahhaha🤣
Sutlucikolati normaldiilbeybiii hahahahahaha 🤣🤣 benimde elim bazen gidiyor oralara ama aliskanliktan 🤣🤣 napiyosun disardayiz diyo 🤣
Lovely_00 Sevde_20 ilişkiye girememe korku kasılma titreme eşe asla izin vermemek psikolijik bir hastalık bende yaşadım hemde tam 2 sene , 2 sene sonra bir klinikte tedavi oldum kurtuldum Allah düşmanının başına bile vermesin