elaakcay Benimki otobüste akbil basarken bende banada bas dedim sana evde basicam dedi arkadaki kadınlar duydu😂
Sevde_20 elaakcay offf cok iyi🤣🤭🤭🤭 kocan baya istekli yani felaketttt ay benimkide kactigimizda benimle oynasmadan duramadi odaya gectik ay bi opuyo kirli.sakalıda var yüzümü gözümü bi öpüyor kızardı her yerim kaynanam gelmesin miiii ay rezaletttt rezalet neyse bu çıktı bizde kaynanamla uyuduk o gun ayni odada henuz gerdege girmemistik neyse ki ertesi gün bizi gerdeğe soktular🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭🤭
kalpkirintilari elaakcay Bi keresinde eşim baya içmişti bizde o zamanlar kaynanamda yaşıyorduk. Herkes yukarda biz aşağıdayız eşim alkol etkisinde ulu orta popomu şaplaklıypr ses ta komşuya gidiyordu yapma diyorum bi şaplak atıyor elinin izi 1 hafta popomdan gitmedi imza gibi
prensesvecuceleri Kayipederimin evi küçük bütün gelinler gorumceler toplanınca sığamıyoruz 2 odasi olduğu için kadınlar biyerde erkekler biyerde yatıyor eşim ben karimdan ayrı yatmam diyip Kayipederime rest çekmişti o sırada bütün ev halki sessizlige büründü 😅😅😅
normaldiilbeybiii elaakcay benli pek utandırmaz yapmaz böyle şeyler ama ben sokak boşsa poposuna şaplak atarım hep oda biri gördümü diye etrafa bakar gerilir hemen 😅😅