peynirlimakarnaa sacmaliysenercan aşkım detaya gir taktik ver aaaa bak regl molasına girdim daha da ateşleniyorum artık yeni başladı ama bitsin diye dua ediyorum 😅
sacmaliysenercan peynirlimakarnaa yani özellikle yaptığım belli bir şey yok zaten genelde bol ateşli ve vahşii ve oluyor ben bu sefer de bir jartiyer kattım daha ateşli hırslı oldu evire çevire en son bacaklarım benim omuzumdaydı işte 😂😂
emsalyaren sacmaliysenercan vajinal orgazm ile klitoral orgazm aynı şey hanımlar. Sadece klitoriste haz alma çok olduğu için daha erken orgazm olunuyor.
Cicikiz Sutlucikolati yaa sanki ciş gibi ama ya ben çok defa tuttum ve bitince tuvalete gidip işedim yani 🤣 onu salarsam heryer ciş olur ya
Cicikiz aredhel kız ben onu nereye bırakıcam yatakta ya da koltukta altıma hasta bezi alez falan yaymam lazım 🤣 sorması ayıp sen nasıl yapıyorsun heryer batar öyle 🥲
aredhel Cicikiz ahahhaha batıyor maalesef ansızın geldiği için.. eğer yataktaysak hemen değiştiriyorum nevresimleri
birana aredhel kocam hep içindeyken doluluk oluyordu işemem gelir gibi demekki fışkırtmaymış neden yapmadım bilmiyorum ayaklar omuz pozisyonundayken yapsam her yer gölet olcak 😁