zarifhanim neden saklıyor ki bana dürüstçe söyleyemediği birşeyler olduğu için olsa gerek, yoksa ben olsam uygulamayı merak etsem, merak ettim veya şu bu diye açıklama yapardım bir de. Çok ani mi oldu demek ki, kılıfını hazırlayamadı ✨ Allah’ın yardımını her yerde görüyoruz ama çocuğum var ve çok baba düşkünü okadar zorluyor ki bu halleri, elimi ayağımı bağlıyor, çok basit bir konu ama benden saklaması için gerekli sebepleri var demek ki, asla da dürüst olacağını sanmıyorum aksine yalanlar ve çok pis şey huyu var, ben normal zamanlarda bazı hoşlanmadığım hareketleriyle ilgili konuşsam hemen ayılır, bayılır ay ben çok kötü oluyorum gözlerim kararıyor diyor geçenlerde de oldu tartışmaya başladık çocuk sebepli, ben uzamasın diye mutfağa gittim, oradan oğlanla çağırıyordu, gitmedim bir iki oğlum geldi babam yerde yatıyor anne diyor gittim gerçekten de acil bir durumu oldu sandım, gözlerini açamıyor sesleniyorum cevap vermiyor falan, birkaç dakika böyle bekledim hatta. Şimdi ben üstüne bu konuda konuşmak istesem onunla, yine aynı şeyler olur diye de tedirgin oluyorum. Bana akıl verin nasıl, ne yapmalıyım?