• Muhabbet
  • Arkadaşım için soruyorum.(acilmis)

leopar06 dna testi yapsin o zaman sende bu kadınla arkadaşlığıni bitir canım ne olur ne olmaz

leopar06 ilişkiyi bitirdim.

Hı hı ayneen kesin bitirmiştir kesin tek gecelik ilişkidir aynen. Bence eşinin bunu bilmeye hakkı var. Kocası aldatsaydı hemen söyleyin kadına diye baskı yapardı herkes yorumlarda. Yazık adama herşeyden habersiz başkasının çocuğuna babalık yapacak. Acilen bilmesi lazım fake hesaptan anlatın bence

kalpkirintilari o kadar haklısın ki tek gecelik birşey olsa 4 ay öncesinde olan birşeyin bu gebelikle alakası olmadığını bilir ayrıca mal değilse tabi ben olsam eşine söylerdim ama araları nasıl adam bu kadına ne tepki veriri o da önemli

leopar06 yalnız ben bir şey demedim arkadaşın 2 tanee çocuğu varmış senin bir tane onu söylüyorum

Sutlucikolati tam sizde buna dayanaraktan gülüyorsun gerçekten ayıp günahıma giriyorsunuz niye Eylül ayi sadece bana mı ait o ayda sadece benmi hamile olabilir im bu nasıl dusuncesizlik.

leopar06 eşinde mi değilmi bunu takdiri ilahi bilir ama bunu sana anlatacak ve buraya da söyleyecek kadar cahil değildir umuyorum çünkü eğer zaman olaydi hadi bir ay süre ver ona bebek üç aylik olurdu şimdi
          Ve kalkip bu ihanettinide evlilik birliği içinde de o adamın koynuna nasil giriyor ve nasil çocuk düşünüyorsa Allah belasını versin bişey demiyorum ayni çatınin altinda başka bir adam düşüncesi pislik 😬