kalpkirintilari piremsees ne alıcaksın😂 Benimde küçük bir estetik işlem yaptırmak istiyorum parasını nasıl alayım bilmiyorum biraz büyük meblağ😂
piremsees kalpkirintilari kız ilk önce midesini doyur sonrası direkt yatakta halledersin o işi çok pahalı değil dimi çok pahalıysa bi anda vermeyebilir 🤣🤣
HurremSultan TombulHatun senin taktiği denedim eşim sen benden çok zevk alıyorsun sen bana ver dedi😂😂😂
HurremSultan TombulHatun sexten önce siz para muhabbeti uapmiyor muydunuz ya ben öyle hatırlıyorum eskiden yazmıştın sankid kdkdkkd
HurremSultan kalpkirintilari kız pahalı değilmiş ikna edersin iyi bir sexle😂 benimki 50 100 arası diyorlar eşim param yok o kadar diyor😂😂
TombulHatun HurremSultan yok kız sexle paranın bağlantısı ypk bizde şeyi hatırlıyosndır sen ben eşimden maaşını alırım ona harçlık veririm 😂
TombulHatun elisaa48 işte benm ikiye katlayacak bir durumm yok evin bütün geliri bende o yüzden adama parayla bişey yapamıyırm yapmaya kalksam para zaten sende deyip sıyrılıyor 😂😂😂
HurremSultan TombulHatun bilmiyorum ya sanki öyle bir şaka yapıyordunuz sen iste para zaten bende demiştin dkdkkd
HurremSultan kalpkirintilari dkdkkd ne yaptircaksin dolgu mu benimki paradan ziyade kıskanıyor o yüzden önce onu aşması lazim😂
elisaa48 HurremSultan ben öyle yapmam işte 🤣 istersem anında vercek yada yapcak benim için önce menfaat sonra para sonra fik fik sonra oral sonra artık neyse 🤣🤣🤣
elisaa48 TombulHatun benim giderler bana ait değil herşey ona ait ben sadece gezerim yerim yemeğini yaparım 😂
elisaa48 meryemcnr yok kız bende o göz var mı adama para vermem para koparırım yaptığım herşey den 🤣🤣