HurremSultan kalpkirintilari kız pahalı değilmiş ikna edersin iyi bir sexle😂 benimki 50 100 arası diyorlar eşim param yok o kadar diyor😂😂
HurremSultan TombulHatun sexten önce siz para muhabbeti uapmiyor muydunuz ya ben öyle hatırlıyorum eskiden yazmıştın sankid kdkdkkd
TombulHatun HurremSultan yok kız sexle paranın bağlantısı ypk bizde şeyi hatırlıyosndır sen ben eşimden maaşını alırım ona harçlık veririm 😂
TombulHatun elisaa48 işte benm ikiye katlayacak bir durumm yok evin bütün geliri bende o yüzden adama parayla bişey yapamıyırm yapmaya kalksam para zaten sende deyip sıyrılıyor 😂😂😂
piremsees kalpkirintilari kız ilk önce midesini doyur sonrası direkt yatakta halledersin o işi çok pahalı değil dimi çok pahalıysa bi anda vermeyebilir 🤣🤣
HurremSultan TombulHatun bilmiyorum ya sanki öyle bir şaka yapıyordunuz sen iste para zaten bende demiştin dkdkkd
HurremSultan kalpkirintilari dkdkkd ne yaptircaksin dolgu mu benimki paradan ziyade kıskanıyor o yüzden önce onu aşması lazim😂
elisaa48 HurremSultan ben öyle yapmam işte 🤣 istersem anında vercek yada yapcak benim için önce menfaat sonra para sonra fik fik sonra oral sonra artık neyse 🤣🤣🤣
elisaa48 TombulHatun benim giderler bana ait değil herşey ona ait ben sadece gezerim yerim yemeğini yaparım 😂
elisaa48 meryemcnr yok kız bende o göz var mı adama para vermem para koparırım yaptığım herşey den 🤣🤣