etoile birde milyarlık mobilya vardı bu ikisi Medabikle aynı geliyo bana 🤣
Eski kullanıcılardan özlediğiniz?
Bubenimoykumm kesinlikle değil. İkisinin tarzı çok farklı 😂 ama ben nir şey cozmedim.
etoile direk aklıma sen geldin 😊
@simonedebeauvoir en çok merak ettiğim şuan. Çok mutlu gitmemişti😣
Mommy12 aaa evettt ya arada girip bakıyorum ya sahiii çok aşırı merak ediyorum çok üzülmüştümm
kalpkirintilari bence sen karabambasın yanılıyor olabilirim ama ben öyle hissediyorum
Bubenimoykumm aklına başka şekilde gelemez miydim. 😂
etoile çözünce bana da söylermisin 😁
Bubenimoykumm ben de. İnşallah o da kızı da iyidir de yeter ki girmesin foruma🌸
etoile canım aklıma daima zekanla geliyorsun bence çok iyi bir gözlemcisin tespitlerin %100 ben tam bir üzümlü kekim ya 🙂
Mommy12 hayat artık endişr verici. İnsan kocasına da güvenemeyecekse napsın. Ömrümüzün en güzel yıllarındayız ortalama aunı yaşlardayız. Burada derdimizle dertleniyoruz. Gerçekten çok etkilenmiştim hikayesinden.
Bubenimoykumm rüşvet verirsen olur 🤪
kalpkirintilari @BlackMamba_ vardı ne kadar eski bilmiyorum ama ben ilk katıldığımda buradaydı o sen olabilirsin 😂 kullanıcı adı doğru mu tam emin olamadım ama neyse
etoile söyle canım ne istersen vereyim 🤪
Etipetito bende öyle hissettim 🤭
abasiyanik @BlackMambaa_ bu canım en son boşanıyodu
Bubenimoykumm yakınımdaki bir dostummuş gibi onunla içlendim her okuduğumda kalbimden hissettim. Allah hiç kimseye yaşatmasın onun yaşadıklarını. Eşin ve herkesin merhametlisi ne kadar önemli şu dünyada. Allah iyilerle karşılaştırsın içinde iyilik tohumu olan herkesi.
Bubenimoykumm evet bu . Çok üzüldüm.
abasiyanik genelde hislerim doğrudur 😉