perimasali802_ Biraz sohbet edelim bakalım 🥰 sohbet açınca ilerlemiyor genelde ama yinede açayım 😂 Benim gurur duyduğum özelliğim Adaletli Saygısını dürüstlüğünu bozmayan Ve tabiki kendim olan tüm özelliğimi seviyorum sadece kararsızlık beni mahvediyor 😅
Aselparlaa perimasali802_ en en sevdiğim özelliğim adaletsiz davranan birini görürsem yada bana karşı yapılırsa şakadanak kim olursa olsun söylerim karşısında dururum. Ben çok seviyorum ama çevrem sevmiyor 😂olsun
azze perimasali802_ Samimi oluşumu seviyorum.Asla ara renk yoktur bende🤭 sevmediğim özelliğim temizlik takıntım 🫣
perimasali802_ Aselparlaa bnde öyleyim gerçekten çok sinirlerim bozuluyor Sevmesinler boşver biz kendimizi sevelim yeter 😂
perimasali802_ azze bnde temizliğe önem veririm ama takıntı değilim ya Oyle olsam vay Halime nasil yapıyorsun öyle
sacmaliysenercan perimasali802_ kimsrnin yüzüne diyemediğim şeyi arkasından söylemem bu huyunu severim bide bi insandan nefret edilecekse ederim kin tutarım 🤣 intikam alırım biri beni üzünce oturup ağlamam sanırım herşeyimle kendimi çok seviyorum 🤣🤣
Etipetito perimasali802_ Kin tutamam asla bu huyumu çok seviyorum Bide samimiyim girdiğim her ortama ayak uydururum
MelissaP perimasali802_ kendime olan güvenim yardımseverliğim dürüstlüğüm ve çalışkanlığım 😁 en gurur duymadıgım özelliğim elime para geçtiği an deli gibi harcamak hahahahaha
sacmaliysenercan perimasali802_ yok be üzüyorlar sonra hiç bir şey olmamış gibi yapıyorlar bende buna katlanıyorum 😬😬