lgrth @aredhel anonim olmak güzel özgürce konuşuyoruz içimizdekileri yakınların bilmesine ne gerek var 🤣
HurremSultan aredhel zaten onlarla konusabilsek burda ne işimiz var adımız niye fake olsun Ayşe Fatma yazarız
aredhel HurremSultan en yakın dostlarınız diye bahsetmiştim zaten ama kimse kullanıcı adını paylasmak zorunda da değil sadece burada biraz daha fazla kadın olalım diye öneride bulundum :)
aredhel HurremSultan evet birbirimize anlatıyoruz ama en yakın dostum yani kaç yıllık sizin yok mu öyle dostlarınız kız o yüzden mi garip geldi
TombulHatun aredhel 18 yıllık dostuma şahsen ben o kadar detay anlatmam cinsellik illaki konuşuluyor çok makara yapar güleriz ama kocamla şunu yapmtım şöyle yaptm anlatamam ya 😂
aredhel HurremSultan sağlık olsun o zaman etrafımıza haber verelim regl takip uygulaması vs diye destek çıkalım Peride’ye 🥰
Yogacikiz Ben arkadaşlarımı ve çevremdeki kadınları bu uygulamayı kullandığımı söyledim. Forum ve blog detayını söyledim herhalde yüklemişlerdir diye düşünüyorum :)
dmltugce aredhel zaten en yakın arkadaşımla her boku konuşuyoruz perideden daha fazlası var bizde o yüzden gelmez 😂😂😂🔥