Zamansiz_ 30 dan sonra insan hayır demeyi öğreniyor . Etrafındakiler de eksiliyor ihtiyaca binaen. Şöyle bir bakıyorsun mesela bi omuz arıyorsun babanın yasını tutarken ama yok. İnsanlar gezme tozma yemek içme dostuymuş.
Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬
Zamansiz_ benim ömrü hayatımın en zor gecesi kızımı doğurduğum geceydi hayatımda hiçbir gece bu kadar birşeyin bitmesini istememiştim eve gitmek için ağlıyordum 😂 çok şükür bitti ama psikolojik olarak sorarsan çok olmadı ya bebelerin ikisinin birden ağlayıp beni uyutmadigi geceler en fazla iki hafta olmuştur. Allah’a en çok o zaman dua ediyorum. Sabır diliyorum balkondan atlamamak için 🙃🙃🙃🙃🙃
Bubenimoykumm yirmilerimde bu noktaya geldiğim için üzülüyorum dmdmmdm
Zamansiz_ peridece bu ara bi sönük bi durgun
Reklamlardan girebilsem Açıyorum upuzun reklam reklamdan çıkamıyorum. Uyuz olup uygulamadan çıkıyorum. Bu yazıyı yazarkende tuş kilidi yapmak zorunda kaldım açtım tekrar reklam. Sırf yazmak için girdim vallahi. Sinir oldum ayol hahahaha 🤣 Çok güzel yazmışsın ama aşağıya 🌹🌺
HurremSultan hem daha iyi canım ömründen çalmazlar. 🙂
baileys son güncelleme sonrası ben reklamlardan kurtuldum
Bubenimoykumm en cokta o zamanlarda bekliyorsun ben burdayim diyenleri onlarda olmayinca tek basina pasa pasa kalkiyorsun cok iyi biliyorum o hissi🥀❤️
HurremSultan ayyy 🥹🥹 ne his be hurrem artik cik diye bagirdigimi biliyorum tobe yarabbi ay oda gecmedimi oda gecti 🥲😮💨 rabbim sabrimizin karsiligini guc kuvvet versin gercekten 🌸
HurremSultan oyle demeeeeg ne guzel erken farkina vardin oyle dusun🦦💃🏻💃🏻
Bubenimoykumm yaa bende guncelleme yok🥲
Zamansiz_ herşey Bi şekilde geçiyor da Nasıl geçiyor işte yine yıkılmadık ayaktayız güzelliklerde var tabi bakalım yine nasıl geçecek dediğim bir zamandayım Buda geçecek beee😔
Zamansiz_ aynı acıdan onlar da sınanacak 🥀