Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬
Bubenimoykumm en cokta o zamanlarda bekliyorsun ben burdayim diyenleri onlarda olmayinca tek basina pasa pasa kalkiyorsun cok iyi biliyorum o hissi🥀❤️
HurremSultan ayyy 🥹🥹 ne his be hurrem artik cik diye bagirdigimi biliyorum tobe yarabbi ay oda gecmedimi oda gecti 🥲😮💨 rabbim sabrimizin karsiligini guc kuvvet versin gercekten 🌸
HurremSultan oyle demeeeeg ne guzel erken farkina vardin oyle dusun🦦💃🏻💃🏻
Bubenimoykumm yaa bende guncelleme yok🥲
Zamansiz_ herşey Bi şekilde geçiyor da Nasıl geçiyor işte yine yıkılmadık ayaktayız güzelliklerde var tabi bakalım yine nasıl geçecek dediğim bir zamandayım Buda geçecek beee😔
Zamansiz_ aynı acıdan onlar da sınanacak 🥀
Bubenimoykumm ve sende goreceksin rabbime birak gosteriyor
Zamansiz_ vallaa doktorlar guluyordu bana dkdkdk nolur eve gidtmek istiyorum çıkmıyor falan diyordum 😂 yani bacaklarım o kadar açıyordu ki catalda durmaktan geri kalan acı beynimde yok şuan hayal edemedim ldkdkdkd ama yinede normal doğumu tercih ederim:) sezeryandan kalan iz beni fazlasıyla üzüyor 🙃🙃🙃 gerçekten insan elini atıp almak istiyor demi kanka çık ulan artık diye dhahahhaja
Bubenimoykumm sıfır kayıp diyorsun 😂😂😂😂
Zamansiz_ Geçmez dediğim tüm acılar hala geçmedi kazık çaktı bana her gün acısını hissettiriyor. Bazı acılar ömürlük herhalde asla geçmez. Ara sıra acısı diner geçti sanırsın ama o yeniden alevlenir içini yakar.