Zamansiz_ perimasali802_ yaa illaki olucak cicegim rabbim beterinden korunsun onlarda oyle oyle bagisiklik kazanacak iste 😔 perimasali802_ yaa 😣 bi tane zatiden mi ne bi surup var o iyi geliyor baya ismini tam hatirlamadim yiyenim de kullaniyordu
HurremSultan perimasali802_ canım benim inşallah geçer Allah bununla savmis olsun. En kotu hastaliklari bu olsun.
HurremSultan perimasali802_ shagss ama gecicek eminim her seferinde daha kolay oluyor çünkü. Birkaç seneye tek park kıvamına gelirim diye düşünüyorum 🤭🤭💗
Zamansiz_ HurremSultan yaaa bu senin icinde cok zor biraey surekli yuregin agzinda dolaniyosundur 😣😮💨🥲
HurremSultan Zamansiz_ öyle ikisinin yaşları yakın birde tam deli çağı gibi tam anlamıyorlar seneye kızım daha çok anlar ben oğlanın peşine gezerim en azından diye düşünüyorum 🤭🤭🤭
perimasali802_ Zamansiz_ kolay hastalanmazlar oluncada böyle kötüleşiyor Bakalım doktor ne vericek onları bekliyorum bnde canim aklimda bulunsun şurup
perimasali802_ HurremSultan gelirsin canım ama şunu da diyeyim ne kadar buyuselerde biz maalesef hep peşlerinde olacaz bu yetişkinlik bile dahil bize rahat yok
lanjalee HurremSultan Hürrem canım benim bende seni çok seviyorum, ay ne güzel geldi bi anda , tebessüm ettim kız 🙃😍
Zamansiz_ HurremSultan kesinlikle cocukarda seneyi birak ay belli ettiriyor darisi ban hurremmmm huniyle gezmeden🥲🦦
HurremSultan perimasali802_ ya tabiki orası öyle evlense de sorumluluk oluyor ama çocuk büyüdükçe anneye bağı azalıyor bu kaçınılmaz bir gerçek sonuçta 🤍