• Muhabbet
  • Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬

HurremSultan ah ulan tek cocuk olsa şunu yapardım

Ayy hurrem bunu baskasina soylemeye cekiniyordum tek degilmisim🥹🥹💃🏻
Cok sukur iyiki varlar 🥹🥹🌷🌸

perimasali802_ iyi cicegim ayni kosusturma cocuklari yatirmadan izin verirlerse az tv izlicem gun yetmiyor resmen bana ya 🫠 sen nasılsın

Zamansiz_ boğaz enfeksiyonu olmuş ses çıkmıyor resmen 🤦 okulda öğretmende söyledi keyifsizmis akşama doğru kötüleşti

Zamansiz_ öyle ama tek bebe varken herşey daha kolay. Mesela al parka git ordan bı tatlı yiyin dönün ben tek başıma yapamıyorum asla parka gitsem kalp krizi geçirip eve dönüyorum çoğu zaman gözüm yaşlı eşimi arıyorum nolur gel diye. Korkuyorum biri parktan kacicak araba carpicak yada salıncak kafalarına vurucak diye aklım çıkıyor. Bu örneği vermemin sebebi de park yani hergun annelerin götürdüğü yer orda bile zorlanıyorum. Ama yinede olmasaydı keşke diyemiyorum. Sadece aklıma geliyor kalbim direk yanıtlıyor 🤭🤭🤭

Zamansiz_ parkta bir ben öyleyim ama herkez bebesine gel diyor gidiyor benimkiler dinlemiyor ki. Mümkün değil bırakamıyorum. Birde kızım geçen sene burnuna darbe aldı parkta ben resmen kitlendim kosamadim peşinden o yüzden çok korkuyirum ya sabah erken yada aksam kimse yokken gidiyorum ama eşim her saatte götürüyor ben direk soğuk soğuk terliyorum kdksksk