HurremSultan ah ulan tek cocuk olsa şunu yapardım
Ayy hurrem bunu baskasina soylemeye cekiniyordum tek degilmisim🥹🥹💃🏻
Cok sukur iyiki varlar 🥹🥹🌷🌸
HurremSultan ah ulan tek cocuk olsa şunu yapardım
Ayy hurrem bunu baskasina soylemeye cekiniyordum tek degilmisim🥹🥹💃🏻
Cok sukur iyiki varlar 🥹🥹🌷🌸
perimasali802_ umarim kolaylikla atlatirsin cicegim en cokta kendine iyi bak senden bi tane var 🌸🌸🌷
Zamansiz_ umarım 💕
Sen napiyorsun nasılsın
perimasali802_ iyi cicegim ayni kosusturma cocuklari yatirmadan izin verirlerse az tv izlicem gun yetmiyor resmen bana ya 🫠 sen nasılsın
Zamansiz_ bu saat oldu benimkiler yatmadı oğlum hasta babası acile götürdü 🥲
Onu bekliyorum bnde
perimasali802_ yaa neden cok gecmis olsun cicegim ya cocuklar hastalanmasin😣
Zamansiz_ boğaz enfeksiyonu olmuş ses çıkmıyor resmen 🤦 okulda öğretmende söyledi keyifsizmis akşama doğru kötüleşti
perimasali802_ cok pis bsy bu bogaz enfeksiyonu yaa yiyenimdede var baya zorluyor cok gecmis olsun cicegim ya
Zamansiz_ çok sağol canım benim 🤲🫂🥺
Ne yapacağımı bilmiyorum yavrum ateş+ boğaz ağrısı çabuk iyileşsin ya hareketli olan oğlum ev de sanki bişey olmuş gibi sessiz
Zamansiz_ öyle ama tek bebe varken herşey daha kolay. Mesela al parka git ordan bı tatlı yiyin dönün ben tek başıma yapamıyorum asla parka gitsem kalp krizi geçirip eve dönüyorum çoğu zaman gözüm yaşlı eşimi arıyorum nolur gel diye. Korkuyorum biri parktan kacicak araba carpicak yada salıncak kafalarına vurucak diye aklım çıkıyor. Bu örneği vermemin sebebi de park yani hergun annelerin götürdüğü yer orda bile zorlanıyorum. Ama yinede olmasaydı keşke diyemiyorum. Sadece aklıma geliyor kalbim direk yanıtlıyor 🤭🤭🤭
perimasali802_ ah yawrum geçmiş olsun kanka okullar açıldı başladı çocuklar kirilmaya
perimasali802_ kuzum benim yaa bi kac gun oyle olur 🥹🥹 cok zor ya vala
HurremSultan kizz o kadar pinpirikli olmaa kendini hasta edersin cocuklar kafasini vurur kacar gider diye allah korusun aklina getirme
Zamansiz_ parkta bir ben öyleyim ama herkez bebesine gel diyor gidiyor benimkiler dinlemiyor ki. Mümkün değil bırakamıyorum. Birde kızım geçen sene burnuna darbe aldı parkta ben resmen kitlendim kosamadim peşinden o yüzden çok korkuyirum ya sabah erken yada aksam kimse yokken gidiyorum ama eşim her saatte götürüyor ben direk soğuk soğuk terliyorum kdksksk
HurremSultan ben ya valla ben
HurremSultan Allah razı olsun Hürrem
Çocuklar hasta olmasın
Eşimi aradim gözetime almışlar serum hava veriyorlar 🥺
Zamansiz_ çabuk iyilessin 🥺
perimasali802_ canım benim inşallah geçer Allah bununla savmis olsun. En kotu hastaliklari bu olsun.