perimasali802_ arada bi salar guzel toplariz cicegimm🤫🤷🏻♀️🌷🌷 soru işaretleri derken anlamadim sen ustesinden gelirsinnnnnn
Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬
Zamansiz_ inşallah ya tek isteğim bu 🤲❤️
Zamansiz_ yok ya valla tabiki rabbim verirse baş tacı ama isteyerek birdaha hamile kalmam saniyorum gerçekten çok zor çünkü 🙃🙃🙃
HurremSultan bende yarabbim isteyene olmayana versin 2 kafi benim de kafayi yememe ceyrek kaldi🥲🦦
perimasali802_ ayy sabah sabah buna çok güldüm Allah’ta seni güldürsün 🤣🤣🤣🤣
Zamansiz_ demi kanki çok güzeller bazen fiyorum ah ulan tek cocuk olsa şunu yapardım sonra oğluma bakıyorum temas bağımlısı ölüyorum resmen ay bunsuz napardim ben diye😁🤭🤭 😍 o yüzden üçüncü olsa bile yine iyiki derim ama aklım hala tek bebeli zamanlarda kalır 😂😂😂😂
Bahtsizbedevi_ 😅😅 gül gul gülmek güzeldir
Zamansiz_ kendimle ilgili canim ya bir süreç sadece 💐
HurremSultan ah ulan tek cocuk olsa şunu yapardım
Ayy hurrem bunu baskasina soylemeye cekiniyordum tek degilmisim🥹🥹💃🏻
Cok sukur iyiki varlar 🥹🥹🌷🌸
perimasali802_ umarim kolaylikla atlatirsin cicegim en cokta kendine iyi bak senden bi tane var 🌸🌸🌷
Zamansiz_ umarım 💕
Sen napiyorsun nasılsın
perimasali802_ iyi cicegim ayni kosusturma cocuklari yatirmadan izin verirlerse az tv izlicem gun yetmiyor resmen bana ya 🫠 sen nasılsın
Zamansiz_ bu saat oldu benimkiler yatmadı oğlum hasta babası acile götürdü 🥲
Onu bekliyorum bnde
perimasali802_ yaa neden cok gecmis olsun cicegim ya cocuklar hastalanmasin😣
Zamansiz_ boğaz enfeksiyonu olmuş ses çıkmıyor resmen 🤦 okulda öğretmende söyledi keyifsizmis akşama doğru kötüleşti
perimasali802_ cok pis bsy bu bogaz enfeksiyonu yaa yiyenimdede var baya zorluyor cok gecmis olsun cicegim ya