Zamansiz_ valla inanılmaz ya🌌 düşünüyorum acıları düşününce midem bulanıyor ama yinede bı on kere daha dogurabilirim oyle de bı bağımlılık 😂😂😂😂 ama büyütmek Zor işte keşke tek zorluk doğumda olsa kanka hurremi geçerdim ahahahhah
Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬
Bubenimoykumm elhamdülillah çok şükür yediğim kazıklar yetti birde iyi gozlemciyim başkalarının yedikleri de beni akillanidiriyor😂😂
Zamansiz_ öyle canım benim ama diyemiyorum ki bu huyumdan nefret ediyorum kimse kırılmasın üzülmesin dedikce ben kırılıyorum ama kimsenin umrunda değil
toprak_ana en son yorgunluktan bi sekilde uykuya dalmaca 😣
HurremSultan haha ben sende hala o isigi görüyorum🦦 bi 5 6 cikartirsinn hurrem be 🦦🦦
Neselibiri umarim hemen guncelleme gelir sana onune dunyalari ser yana kaydir diyen insanlardan ne beklenirki canim benim bi an once kendini degistirmeye bak❤️
Zamansiz_ bu aralar tükeniyorum sanki kafamda dolu soru işareti ve tabiki de ruh halim berbat 🤕
Üstüne regl dönemi bitik şekilde evde saç baş dağınık geziyorum
Adam cinmi çarptı diyor iyicene psikolojimi bozuyor dikkat carpiyim diyorum 😂
perimasali802_ arada bi salar guzel toplariz cicegimm🤫🤷🏻♀️🌷🌷 soru işaretleri derken anlamadim sen ustesinden gelirsinnnnnn
Zamansiz_ inşallah ya tek isteğim bu 🤲❤️
Zamansiz_ yok ya valla tabiki rabbim verirse baş tacı ama isteyerek birdaha hamile kalmam saniyorum gerçekten çok zor çünkü 🙃🙃🙃
HurremSultan bende yarabbim isteyene olmayana versin 2 kafi benim de kafayi yememe ceyrek kaldi🥲🦦
perimasali802_ ayy sabah sabah buna çok güldüm Allah’ta seni güldürsün 🤣🤣🤣🤣
Zamansiz_ demi kanki çok güzeller bazen fiyorum ah ulan tek cocuk olsa şunu yapardım sonra oğluma bakıyorum temas bağımlısı ölüyorum resmen ay bunsuz napardim ben diye😁🤭🤭 😍 o yüzden üçüncü olsa bile yine iyiki derim ama aklım hala tek bebeli zamanlarda kalır 😂😂😂😂
Bahtsizbedevi_ 😅😅 gül gul gülmek güzeldir
Zamansiz_ kendimle ilgili canim ya bir süreç sadece 💐