Kızlar selam ❤️🥰 Son zamanlarda eşinizle/partnerinizle yeni denediğiniz şeyler var mı ve sonuç ne oldu? 🌸
Partnerle Yeni Şeyler Denemek
aredhel bomba bir pozisyon denedik. Ben yüz üstü masanın üzerine uzanıyorum ama ayaklarlm yerde. Popomu kaldırlyorum eşim arkadan yapıyor efsane ya g noktaslna da değiyor penis öyle orgazım oluyorum
kalpkirintilari aynı şeyi bizde yatakta yapıyoruz ama yatak benden enginde kaldığı için mi bilmiyorum belim ağrıyor sizdede bel ağrısı oldu mu
kalpkirintilari yemek masası mı🤢
mamadu ya salonda koltukta yapanlar ? Hele ki örtü yoksa 🤣 yemek masası silinir ama koltukları acaba iliskiden sonra siliyorlar mi ?
kalpkirintilari orgazmdır o orgazım olsa duramazsın 😂😂
mirzaarel-12 yok olmadı hiç
mamadu evet yemek masası
Bubenimoykumm anlamadım bisey valla ne demek istedin😂
Sutlucikolati valla bizde koltukta yaparız ama koltuk hiç kirlenmez zaten prezervativ kullandığımız için etrafa bişey saçılmaz. Bende bunu analamıyorum yatağında yaparken bile her seferinde nevresim değişenler var. Yani sex yaparken etraf niye kirlenirki😂😂
kalpkirintilari bende nadirde olsa o an değiştirmedigim oluyor gece uyuyakaliyorum fikfik sonrasi sabah degistririm diyorum sonra gun icinde unutuyorum (yatak odasina ugramam pek gunduz🤣) yada yogun geciyor gun gece aklima geliyor gece degistiriyorum 🤣🤣 aslinda kirlenmiyor dedigin gibi ama vucut ciplakken carsafa temas ettigi icin ya da bisey gelmistir vs diye degistiriyorum 🤣 o an kirli geliyor yani bana 2.gun yatamam o carsafta 🤣🤣
Sutlucikolati Yazın zaten çiplak uyuruz kız vucut çıplak değince noluyorki😂
kalpkirintilari ne biliyim 🤣🤣 icim rahat etmiyo 🤣
kalpkirintilari yemek masası benimde hayalim ahahaha ama eşim kırılır diyip korkuyor zilli ya ne var kırılırsa alırız yenisini😂😂😂😂
Sutlucikolati kafayı mı yediniz dkskksksk kendime hayatta o işkenceyi yapmam 😂😂😂
Yeni hiç.bişey yok rahatlama da yok bende g noktası da yok düz yapıyo geçiyo konusunu açtırmıyo bile konuşmuyorız 😒😒
kalpkirintilari yemek masası mi🙄 ben her seferinde nevresim değiştiriyorum huyluyum böyle birşey denemis olsak yemek masasını değiştiririm 😀🤣🤣🤣
HurremSultan Kız kos koca masa nasıl kırılır cam masa mı yoksa
dmltugce yok artık.ahah
kalpkirintilari ben çok takintiliyim en ufacık bir tüy görsem eşimi kaldırırım değiştirmem gerekiyor diye . Misafir gelir mesela o misafir terliklerini , oturduklari koltuk örtüsünü hemen makinaya atarım çok takintiliyim çok 🥺