• +18
  • Partnerle Yeni Şeyler Denemek

Sutlucikolati valla bizde koltukta yaparız ama koltuk hiç kirlenmez zaten prezervativ kullandığımız için etrafa bişey saçılmaz. Bende bunu analamıyorum yatağında yaparken bile her seferinde nevresim değişenler var. Yani sex yaparken etraf niye kirlenirki😂😂

kalpkirintilari bende nadirde olsa o an değiştirmedigim oluyor gece uyuyakaliyorum fikfik sonrasi sabah degistririm diyorum sonra gun icinde unutuyorum (yatak odasina ugramam pek gunduz🤣) yada yogun geciyor gun gece aklima geliyor gece degistiriyorum 🤣🤣 aslinda kirlenmiyor dedigin gibi ama vucut ciplakken carsafa temas ettigi icin ya da bisey gelmistir vs diye degistiriyorum 🤣 o an kirli geliyor yani bana 2.gun yatamam o carsafta 🤣🤣

Yeni hiç.bişey yok rahatlama da yok bende g noktası da yok düz yapıyo geçiyo konusunu açtırmıyo bile konuşmuyorız 😒😒

kalpkirintilari ben çok takintiliyim en ufacık bir tüy görsem eşimi kaldırırım değiştirmem gerekiyor diye . Misafir gelir mesela o misafir terliklerini , oturduklari koltuk örtüsünü hemen makinaya atarım çok takintiliyim çok 🥺