kalpkirintilari aredhel bomba bir pozisyon denedik. Ben yüz üstü masanın üzerine uzanıyorum ama ayaklarlm yerde. Popomu kaldırlyorum eşim arkadan yapıyor efsane ya g noktaslna da değiyor penis öyle orgazım oluyorum
mirzaarel-12 kalpkirintilari aynı şeyi bizde yatakta yapıyoruz ama yatak benden enginde kaldığı için mi bilmiyorum belim ağrıyor sizdede bel ağrısı oldu mu
HurremSultan kalpkirintilari yemek masası benimde hayalim ahahaha ama eşim kırılır diyip korkuyor zilli ya ne var kırılırsa alırız yenisini😂😂😂😂
Sutlucikolati mamadu ya salonda koltukta yapanlar ? Hele ki örtü yoksa 🤣 yemek masası silinir ama koltukları acaba iliskiden sonra siliyorlar mi ?
kalpkirintilari Sutlucikolati valla bizde koltukta yaparız ama koltuk hiç kirlenmez zaten prezervativ kullandığımız için etrafa bişey saçılmaz. Bende bunu analamıyorum yatağında yaparken bile her seferinde nevresim değişenler var. Yani sex yaparken etraf niye kirlenirki😂😂
TombulHatun Sutlucikolati kızım bizim odada uyuduğu için biz de salonda takılırız ama çarşafım vardır o çarşafı seks çarşafım benim 😂😂😂
mamadu Sutlucikolati yemek masasında yemek yenir ve gerçekten birine misafirliğe gittiğimde artık masanın üzerinde m.kiştiklerini düşünüp yemek yiyemem artık 🙂↔️ koltuk için de herkesi bilemem ama benim koltuğunun üzerimde örtü vardır ve üzerine yapacağımız zaman bir örtü daha sererim iş bitimi hoop makinaya🫧
Sutlucikolati kalpkirintilari bende nadirde olsa o an değiştirmedigim oluyor gece uyuyakaliyorum fikfik sonrasi sabah degistririm diyorum sonra gun icinde unutuyorum (yatak odasina ugramam pek gunduz🤣) yada yogun geciyor gun gece aklima geliyor gece degistiriyorum 🤣🤣 aslinda kirlenmiyor dedigin gibi ama vucut ciplakken carsafa temas ettigi icin ya da bisey gelmistir vs diye degistiriyorum 🤣 o an kirli geliyor yani bana 2.gun yatamam o carsafta 🤣🤣
sedatadik kalpkirintilari zevk alıp sizden akıntı geliyo ya hani ondan yani boşalma esnasında ister istemez başka yerlere gelebilir
Sutlucikolati HurremSultan 🤣 alışkanlık olmus iste 🤣 ben degistirmesem esim degistirir onda da var o huy 🤣
Kaymakliibaal Yeni hiç.bişey yok rahatlama da yok bende g noktası da yok düz yapıyo geçiyo konusunu açtırmıyo bile konuşmuyorız 😒😒
Sarahh21 Kaymakliibaal kadının üstte olduğu , ve yüz üstü yaptığınızda g noktanızın uyarıldığını hissedersiniz muhtemelen
dmltugce kalpkirintilari yemek masası mi🙄 ben her seferinde nevresim değiştiriyorum huyluyum böyle birşey denemis olsak yemek masasını değiştiririm 😀🤣🤣🤣
HurremSultan kalpkirintilari yooo normal sekiz kışlık masa ahahaha sandalyelerimiz pek sağlam çıkmadı korkuyor galiba o yüzden 😂😂😂
dmltugce kalpkirintilari ben çok takintiliyim en ufacık bir tüy görsem eşimi kaldırırım değiştirmem gerekiyor diye . Misafir gelir mesela o misafir terliklerini , oturduklari koltuk örtüsünü hemen makinaya atarım çok takintiliyim çok 🥺
kalpkirintilari dmltugce Ya misafir konusunda ben de takıntılıyım. Bu virüs dönemi çıktığından beri eve biri gelince hemen kullandığı terlikleri bile yıkarım, masa örtüsü koltuk örtüsünün hepsini yıkarım havlular falan
dmltugce Şeyi denemek istiyorum da bu aralar belim çok agriyo 😏 eşimin kucağında popo ona dönük bacaklarımı belinden sarmisim ellerim yere koyuyorum o şekilde yapmak istiyorum deneriz daha önümüzde çok pozisyon var 🤣🤣