HurremSultan Sutlucikolati daha hayrını göremedim bebeelr biraz daha büyüsün inşallah rahat rahat uyurum😂😂😂 birde yatak bakmış eşim bugün 40 bin demişler dkdkkdkd zenginler bile almaz onu diyor başka yatak bakıcaz bakalım yatağım hiç rahat diiilll😂😂😂
HurremSultan kalpkirintilari ahahahahah o sırada her hafta mutfaktan salona salondan mutfağa tek başına taşıyan bennnn
HurremSultan Sutlucikolati ahahah elektrikliymis kizzzz sıcak soğuk ayarı varmis nolur alalım dedim de yok almam dedi ahahahha
sedatadik kalpkirintilari zevk alıp sizden akıntı geliyo ya hani ondan yani boşalma esnasında ister istemez başka yerlere gelebilir
benbirdost aredhel kelepçe tasma kırbaç agız topu aldık 🤣🤣 bende fazla heyecan katmadı ya biz kullanmayı beceremedik yada bilmiyorum artık bizden gecmiş o işler 😃
Sarahh21 Kaymakliibaal konuşun bende istiyorum falan deyin , 3,4 dk oral yaptıktan sonra çıkın üzerine kendiniz yapın
Kaymakliibaal Sarahh21 yaa işte ben çıktığımda o geri başka pozisyona geçiyo yani konuşmuyo ki bu konuları
esra463_ Valla bende kömürlükte yaptım arabada yaptım eşimle denemediğimiz yer kalmadı dağ taş orman her yeri denedik biz 🫣🫣😂😂
esra463_ esra463_ evi hiç demiyorum zaten pozisyon olarak da çoğu pozisyonları denedik tabi bacaklarım omzunda olan pozisyon çok zevk veriyor 😜