• +18
  • Partnerle Yeni Şeyler Denemek

aredhel pozisyonlarda aratdığımda bulamadım için ismini bilmiyorum ve hiç o pozisyonada denk gelmediğim için benim keşfim 😀 .şimdi şöyleki erkek dizileri üzerinde bacaklarını aralı tutumuş vaziyette iken kadında dizleri üzerinde otururuyor ama bacakları eşininin ayaklarını araladığı yere dek getiriyor ,yani kadın bacaklarını aralamıyor yapışık oturuyor, ve yüzü eşine dönük şekilde .bildiğin doggy nin oturmuş, ama belinin dik olduğu pozisyon. temas sevenler içinde çok güzel çünki erkek size arkadan sarılmış vaziyyette oluyor ve hazzıda mükkemel ikinizde çalıştığınız zaman çok mütiş zevk veren pozisyon

Sutlucikolati yemek masasında yemek yenir ve gerçekten birine misafirliğe gittiğimde artık masanın üzerinde m.kiştiklerini düşünüp yemek yiyemem artık 🙂‍↔️ koltuk için de herkesi bilemem ama benim koltuğunun üzerimde örtü vardır ve üzerine yapacağımız zaman bir örtü daha sererim iş bitimi hoop makinaya🫧

Sutlucikolati kirlenmese bile örtüsüz işim rahat etmez ortak kullanım alanı 😂 eskiden mutfakta da yapardım ama kızım olduktan sonra içim el vermiyor 😂😂

mamadu iste herkes senin gibi koltuğa örtü sermiyor sonuçta 🤣 o zaman koltuk örtüsü olmayan eve misafirliğe gitmemen lazım 🤭

mamadu Yani orası benim evim misafir iğrenir diye kendi zevkimden olamam. İğrenen kişi kimsenin evine misafir gitmesin bence. Ben mesela misafir gittiğim evde asla öyle şeyler düşünmem masada seks yaptılarmı falan çok ayıp bence

Sutlucikolati dkdkdk yok ya biz örtü seriyoruz minderde yaparken çocuklar da onda uyuyor diye ama yatak odasında pek şey yapmıyoruz eşim hiç bana değiştir demedi bu güne kadar ben kendim ne zaman istersem o zaman değiştiririm hatta sık degistirince kızar kendini niye yoruyorsun diye😂 haftalık yikamaa kafi geliyor bana belkide her gece evde olmadığı içindir🥺

Sutlucikolati daha hayrını göremedim bebeelr biraz daha büyüsün inşallah rahat rahat uyurum😂😂😂 birde yatak bakmış eşim bugün 40 bin demişler dkdkkdkd zenginler bile almaz onu diyor başka yatak bakıcaz bakalım yatağım hiç rahat diiilll😂😂😂